Korku Evi kişi başı kaç TL?

Doğum günü ya da evlilik teklifi gibi bir planınız varsa korku evine özel etkinlik rezervasyonu yaparak bu anlamlı günleri bambaşka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Ankara korku fiyat kişi sayısı arttıkça düşen bir seyirde ilerliyor. 2 KişiKişi Başı 60 TL, 3-4 KişiKişi Başı 50 TL, 5-10 KişiKişi Başı 40 TL ödüyor.

Kızılay korku evi kaç lira?

Kişi başı fiyatlar, 2 kişi gidilirse 60 TL, 3-4 kişi gidilirse 50 TL, 5-10 Kişi – Kişi Başı 40 TL… Ancak gitmeden önce rezervasyon yapmanız şart. Korku Evi Oyunu haricinde evlilik teklifi ya da doğum günü kutlaması için de özel etkinlikler düzenlemeniz mümkün.

Izmir korku evi kaç TL?

En az 2 en fazla 10 kişilik ekiplerle katılabileceğiniz Alsancak Korku Evi, fiziksel güç kullanmadan zekanızla çıkabileceğiniz bir korku evi. Oyun ücretleri ise şöyle: Fast Pack (45 dakika içerisinde evden çıkan ekipler için) kişi başı 10 TL. Escape Pack (60 dakika içerisinde evden çıkan ekipler için) kişi başı 20 TL.

Adana korku evi kaç TL?

3 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 80 TL yerine 39 TL! 4 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 100 TL yerine 49 TL! 5 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 120 TL yerine 59 TL! Matilda'nın büyülü evinde ipuçlarını topla!

Korku evine kimler giremez?

Korku evimizde oyun süresince kameraların kayıtta olduğunu unutmayınız. Korku evine silah, bıçak vb kesici veya ölümcül tehlikesi olabilecek herhangi bir araç-gereçle girmek kesinlikle yasaktır. Korku evleri hamileler, epilepsi, klostrofobi, panik atak, kalp hastaları vb. sağlık sorunu olanlar için uygun olmayabilir.

Korku Evi yasal mı?

Korku evi açabilmek için 'eğlence merkezi' veya 'oyun salonu' ruhsatı almak gerekiyor. … Maliye Bakanlığı, korku evleri ve benzeri yerleri 2016'da mercek altına almış, ancak savcılık açık bir hüküm olmadığı gerekçesiyle bu işletmelerin 'Kabahatler Kanunu'na göre ele alınabileceği kararını vermişti.

Korku Evi kaç saat sürüyor?

Çözmeniz gereken bulmacalar evden kaçış oyunu için daha karışıkken, korku evlerinde hızlı hareket edebilmeniz için daha aşılabilirdir. Korku evi en az 2 kişilik ekipler halinde oynanabiler ve ortalama olarak 60 dakika sürer.