Şifrenizle alakalı birçok deneme yapıldığı zaman , zararlı yazılımlar bulaştığı zaman , farklı cihazlardan veya farklı ip'lerden giriş yaptığınız zaman bu tarz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Virüs durumunda , “Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.Jan 4, 2019

Hesabınız kilitlendi ne demek?

Hesabınızda oturum açmaya çalışırken hesabınızın kilitlendiğini belirten bir ileti gördüyseniz, bunun nedeni hesabınızla ilişkili Kullanım Koşullarımızı ihlal eden bazı etkinlikler olmasıdır.

Facebook hesabıma giremiyorum sebebi nedir?

Hesabınızda kayıtlı başka bir e-posta adresini veya cep telefonu numarasını kullanarak Facebook hesabınıza tekrar erişme şansınız olabilir. Daha önce Facebook hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız bir bilgisayar veya cep telefonunu kullanarak facebook.com/login/identify adresine gidin ve talimatları izleyin.

Facebook hesabım neden kısıtlandı?

Bazen insanların Facebook'taki özellikleri kullanmaları kötü amaçlı yazılım dışındaki nedenlerle engellenebilir. Facebook'a erişmek için kullandığınız bir bilgisayarda virüs veya kötü amaçlı yazılım olduğu için hesabınızın özellikleri geçici olarak sınırlandırılmış olabilir.

Facebook yetkilileri ile iletişime nasıl geçilir?

Ne yazık ki, Facebook ile doğrudan iletişim kurmanın bir yolu yoktur, arayamaz, metin yazamaz, e-posta gönderemez ya da bir Facebook çalışanı veya ortağıyla konuşamazsın. Ancak, bir sorunu teşhis etmek ve bildirmek için hesabın vasıtasıyla Facebook Yardım Merkezi'ni kullanabilirsin.

Instagram hesabım kilitlendi kaç günde açılır?

Telefon numaranızı girip, gelen şifre ile hesabınızı 30 gün içerisinde açabilirsiniz.

Kilitlenmiş oturum nasıl açılır?

Bilgisayarın kilidini açmak üzere CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın. Son oturum açan kullanıcının oturum açma bilgilerini yazın ve ardından Tamam'a tıklayın. Bilgisayarın Kilidini Aç iletişim kutusu kapatıldığında, CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın ve her zamanki gibi oturum açın.

Facebook hesabım kilitlendi nasıl geri alabilirim?

Birçok Android kullanıcısının yaşadığı bu durumun çözümü çok basit. Facebook ve Messenger'da yaşanan "Facebook Durduruldu" hatasını çözmek için şu adımları izleyin. Facebook uygulamasının ayarlarından "Ön Belleği Temizle" seçeneği ile uygulama ön belleğini temizleyin. Son olarak cihazınızı yeniden başlatın.