Terim, "Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao kıymetli bir oyuncumuz, öyle bir oyuncu da değil, öyle bir karakteri de yok" ifadelerin kullanarak, "Gereken neyse, belki biraz klasik bir tabir olacak ama yapılması gereken neyse yapacağız, bundan emin olabilirsiniz.Aug 17, 2021

Marcao ne yapti?

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao Teixeira, trafik kazası geçirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra evine giden Brezilyalı futbolcunun aracına arkadan başka bir araç çarptı. Marcao'nun aracında hasar meydana geldi.

Marcao cezası kaç maç?

8 maç ceza alan Marcao, Galatasaray formasına geri dönüş için 3 lig maçı daha bekleyecek. Süper Lig'de Galatasaray arka arkaya köü sonuçlar alırken, Marcao'nun yokluğu ise fazlasıyla arandı.

Galatasaraylı Marcao ne yaptı?

2 gün önce Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetmesi tüm futbol camiasını yasa boğmuştu. Başarılı stoperin acısı tazeyken, bir kaza haberi daha geldi… Galatasaray 'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun da trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Marcao gönderildi mi?

Galatasaray'da Brezilyalı savunmacı Marcao'ya af geldi ve takımla birlikte antrenmanlara başladı. Giresun'da maç içinde takım arkadaşı Kerem'e saldıran ve 8 maç ceza alan Marcao'yu teknik heyet kadro dışı bırakmıştı. Sarı kırmızılı yönetim de oyuncunun disiplin cezasını 150 bin euro olarak açıkladı.

Markao Kereme neden saldırıyor?

Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı bir pozisyon sonrası Marcao, genç oyuncuya sert tepki gösteriyor. Kerem'in yaptığı bir hata sonrasında Marcao tepki göstermeye devam ediyor. Görüntülerden de görüldüğü üzere Kerem de 'Sus' işareti yapıyor. Bunun üzerine Marcao da genç oyuncuya saldırıyor.

Kereme neden kafa attı?

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Hakem Erkan Özdamar, olayı VAR'dan izleyip kırmızı kartını çıkarırken genç Kerem'i Fatih Terim teselli etti.

Marcao hangi maclarda Cezali?

Galatasaray'da, Fraport TAV Antalyaspor maçında sarı kart gören Marcao ile Kerem Aktürkoğlu cezalı duruma düştü. İki futbolcu GZT Giresunspor maçında görev alamayacak.