Gaziantep Fenerbahçe 4 3 Hangi yıl?

Fenerbahçe vs Gaziantepspor, 21.04.2001, Süper Lig | Mackolik.com.

Fenerbahçe Gaziantep 4 3 golleri kim attı?

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri; 8 ve 73. dakikalarda Joao Figueiredo ve 54. dakikada penaltıdan Maxim kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri ise 30. dakikada Mesut Özil ve 67. dakikada Miha Zajc'ın ayağından geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi ve 27 puanda kaldı.

Gazişehir Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?

(ÖZET) Gaziantep FK – Fenerbahçe maç sonucu: 3-2.

Gazişehir Fenerbahçe Maçı Ne zaman?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bugün Gaziantep FK'ye konuk olacak. Karşılaşma Kalyon Stadı'nda 20.30'da başlayacak. Süper Lig'deki son maçında Çaykur Rizespor'u farklı yenerek moral bulan Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi mağlup ederek lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 9'a indirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Gaziantep maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda?

Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak. Kupaya bu turdan dahil olan Fenerbahçe, tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakayı kazanarak son 16 turunda yükselmeye çalışacak.

Fenerbahçe kaç metreden gol yedi?

43.3 METREDEN ATTI Gaziantep takımı João Figueiredo'nin golünden sonra müthiş bir sevinç yaşadı. Ev sahibini Fenerbahçe karşısında öne geçiren gol Süper Lig'de şu ana kadar en uzun mesafeden atılan gol olarak kayıtlara geçti. 25 yaşındaki Brezilyalı'nın ağlara gönderdiği golde mesafe 43.3 metre olarak ölçüldü.