Ferdi Tayfur müziği bıraktı mı?

Babam, müzik yerine sinemayla uğraşmak istiyor. Artık babamın müziği bıraktığını söyleyebiliriz." dedi.

Ferdi Tayfur’un kaç tane karısı var?

İşte detaylar… FERDİ TAYFUR KİMDİR; Ferdi Tayfur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, gerçek ismi ne ve Ferdi Tayfur'un evlilikleri ve karıları merak konusu oldu. Aslen 1945 Adana doğumlu olan usta şarkıcı 3 kez evlilik yaptı.

Ferdi Tayfur şimdiki eşi kim?

Sanatçının Timur adında bir oğlu vardır. Sonrasında resmi nikâhlı ilk ve tek eşi olan Zeliha Hanım'dan iki kızı olmuştur. Yaklaşık 30 yıldır birlikte olduğu 2007 yılında ayrıldığı sinema oyuncusu Necla Nazır'dan Tuğçe Tayfur dünyaya geldi. Habibe Ümyani Demir'den sanatçının Ferdi Taha adında bir çocuğu vardır.

Ferdi Tayfur neden şarkı söylemiyor?

Ünlü şarkıcı daha önce de ayaklarından rahatsızlanıp uzun süre tedavi görmüştü. Yıllardır şeker hastalığı ile mücadele ettiğini belirten Tayfur, “Şimdi de geçirdiğim kısmi yüz felci için fizik tedavi görüyorum. Doktorlar sürekli dinlenmemi, bir süre şarkı söylemememi istediler.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır evlendi mi?

16 yaşında "Sinema Güzeli” olarak tanınan Necla Nazır önceleri fabrikada işçi olarak çalıştı. Daha sonra Yeşilçam'ın güzel ve masum yüzlü oyuncusu oldu. Bir tane de albüm çıkardı. Ferdi Tayfur ile evlenen Necla Nazır'ın Tuğçe isminde bir kızı bulunmaktadır.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır neden ayrıldı?

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın 30 yıllık ilişkilerini bitirmesinin gerçek sebebinin ünlü sanatçının gizli aşkı olduğu iddia edildi. … Ve Necla Nazır'ın başını açması Ferdi Tayfur'u rahatsız etti. Bu nedenle yaşadıkları tartışma da 30 yıllık ilişkiyi bitirme noktasına getirdi.

Ferdi Tayfur ilk kaseti hangisi?

Tayfur asıl çıkışını "Çeşme" şarkısı ile yakalamış, 1977 yılında aynı isimle Necla Nazır ile başrolünde oynadığı ilk sinema filmi vizyona girmiştir.