Cigna Cagri nedir?

Ürünlerimiz ile ilgili her türlü bilgi ve talebiniz için 0850 222 0 860 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Cigna Finans bireysel emeklilik nedir?

Cigna bireysel emeklilik planları ile rahat ve huzurlu bir emeklilik dönemi geçirmek için aradığınız güvenceyi sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) düzenli olarak tasarruf etmenize, yatırmış olduğunuz katkı paylarına ek 0 devlet katkısıyla daha çok birikim yapmanıza olanak tanır.

Cigna Finans emeklilik hangi banka?

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş., Türkiye'nin en büyük bankalarından QNB Finansbank ile dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Cigna'nın ortaklığında faaliyet gösteren bir bireysel emeklilik, sağlık, hayat ve ferdi kaza sigortası şirketidir.

Cigna Finans kime satıldı?

Cigna, Finans Emeklilik'in Q'ini satın alırken Finansbank ve Finans Emeklilik arasında 15 yıllık münhasır dağıtım anlaşması imzalandı.

Cigna hayat sigortası neleri kapsar?

Kaza sonucu yaşam kaybında ailenize ve sevdiklerinize toplu para ödemesi yapar. Kaza sonucu daimi maluliyet durumunda maddi güvence sağlar. Her yıl 1 kez ücretsiz check-up hizmeti sunar….Göz ve Diş Hizmeti

  • Diş Hekimi Muayenesi.
  • Diş Taşı Temizliği.
  • Diş Röntgen Filmi (Tek diş)
  • Göz Doktoru Muayenesi.

Cigna hangi ülkenin?

Amerika'nın en büyük sağlık ve hayat sigortası şirketlerinden Cigna'nın Finans Emeklilik'i satın almasına ilişkin işlemler tamamlandı. Hazine Müsteşarlığı'nın onayını takiben Cigna Finans Emeklilik'in hisselerinin yüzde 51'ini devraldı. ile 30 ülkede, yaklaşık 70 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Bireysel emeklilik 10 yıl sonra ne kadar para alırım?

3. yılın sonunda devlet katkı payının %15'ini, 6. yılın sonunda devlet katkı payının %35'ini, 10. yılın sonunda devlet katkı payının %60'ını, Emekliliğe hak kazandığınız zaman ise devlet katkısının tamamı alabilirsiniz.