Onur Tosun kiminle evli?

2009'dan beri FOX'da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu'nu; yazın ise FOX Ana Haber'i sunmaktadır. Ayrıca FOX Haber muhabiri Ali Onur Tosun'un ablasıdır….

Gülbin Tosun
MilliyetTürkiye
MeslekHaber spikeri ve program yapımcısı
Etkin yıllar1994-günümüz
EvlilikAtıf Ünaldı (2011-2013)

Ali Onur Tosun kimdir fox tv?

Ali Onur Tosun gazeteci ve muhabirdir. FOX Networks Grup çalışanı olan Ali Onur Tosun başarılı sunucu ve gazeteci Gülbin Tosun'unda kardeşidir. 2010-2015 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde eğitim gören Ali Onur Tosun, 2014 yılından bu yana FOX TV'de çalışmaktadır.

Fox Ilker Karagöz nerede?

Karagöz, 2007 yılında FOX TV'ye parlamento muhabiri olarak transfer olmuştur. Daha sonra FOX TV'nin kuruluşunda haber editörü olarak işe başlayan İlker Karagöz, 2017'den beri FOX TV'de hafta sonları sabah haberleri sunuculuğunu üstlenmektedir. Şu anda ise Karagöz, hafta içi saat 08:00'de izleyicilerle buluşmaktadır.

Gülbin Tosun ne iş yapıyor?

Journalist Television presenterTelevision producer Gülbin Tosun/Professions

Gülbin Tosun boşandı mi?

Eski Eşi ve Kocası… Son olarak özel hayatı ile de merak edilen başarılı sunucu Atıf Ünaldı evlilik yapmıştır. Gülbin Tosun, yapımcı ve sunucu aynı zamanda Demsa Grup Sosyal Medya Direktörü Atıf Ünaldı ile 2011 yılında evlenmiştir. Fakat bu evlilik uzun sürmemiş 2013 yılında boşanmıştır.

Ali Onur Tosun Gülbin Tosun akraba mı?

Ali Onur Tosun, Gülbin Tosun'un kardeşidir. Ali Onur Tosun Fox Haber muhabiridir. 2014 yılından bu yana Fox TV'de çalışmaktadır. Ali Onur Tosun Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunudur.

Atıf Ünaldı kiminle evli?

Selin Ünaldıe. 2014 Gülbin Tosune. 2011–2013 Atıf Ünaldı/Eşi