Galatasaray, sportif direktörlük görevi için İtalyan futbol adamı Pasquale Sensibile ile anlaşıldığını resmen açıkladı.2 days ago

Sportif direktör ne iş yapar?

Form durumları, taktiksel hamleler, oyun anlayışının geliştirilmesi, futbolcuların kişisel gelişimi gibi konular, teknik direktörün işi olsa da takımın transfer ve kamp bütçeleri, oyuncu takip sistemi (scouting), gençlik geliştirme birimi (altyapı) sportif direktörün sorumluluk alanıdır.

Galatasaray U19 hocası kim?

Serdar Şahin – U19 antrenörü – GALATASARAY.ORG.

Futbolda idari menajer ne iş yapar?

İdari menajer, sportif direktör ya da genel menajer ve tabii bir de menajerler… Onlar; futbolcuların değerini belirleyenler, transfer politikasının rotasını çizenler, gelene, gidene, kalana karar verenler.

Beşiktaş Sportif Direktörü kim?

Ahmet Nur Çebi, İcra Kurulu Üyesi ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'nın sportif direktörlük görevine getirildiğini duyurdu. "Ceyhun Kazancı sportif direktörümüz oldu. Kendisine çok güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu.

Galatasaray Altyapı aylık kaç para?

Futbol okulumuzun aylık ücreti 150 TL'dir. Kredi kartı ile ödeme imkânı mevcuttur. Kayıt için doğum yılı yukarıda belirtilen yaş guruplarına uygun olması şartı ile geçmiş dönemde futbol okulumuza devam eden ve yeni kayıt olacak sporcuların, yanlarında aşağıdaki belgeleri bulundurmaları gerekmektedir.

Beknaz Almazbekov kaç yaşında?

16 yaşında (23 Haziran 2005)Beknaz Almazbekov / Yaş

Idari menajer ne iş yapar?

Menajer, temsil ettiği kişinin anlaşmalarını yapan, çalıştığı kişinin imajını oluşturan ve bu imajın korunması için gerekli özeni gösteren, basın ile ilişkileri düzenleyen kişidir. Temsil ettiği kişinin tüm organizasyonları ile ilgili detayları takip etmektedir. … Menajer sanatçının tüm mesleki işlerini yönetmektedir.