Game of Sultans hangi ülkenin?

Muhteşem Osmanlı'yı Çinli firma OneMT geliştirdi. Yüzde yüz Türkçe'ye de çevrildi ve Türkiye'de en çok oynanan ilk ona girdi. Bu oyun Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerde de oynanıyor. Dünyada 30 milyon oyuncusu bulunuyor.

Game of Sultans paralı mı?

Game of Sultans oyununu inceleyecek olursak, oyun tek oyunculu, akıllı telefonların uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilen mobil bir oyundur.

Game of Sultans pc’den nasıl oynanır?

PC'de Game of Sultans İndirme ve Oynatma

  1. BlueStacks'i PC'nize İndirin ve Yükleyin.
  2. Play Store'a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın.
  3. Sağ üst köşeye Game of Sultans yazarak arayın.
  4. Game of Sultans uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın.

Mechanist Games hangi ülkenin?

Mechanist Games 2011 yılında Çin'in Xiamen şehrinde kurulan, tüm dünyada popüler mobil oyunlar üretmeye ve yayınlamaya odaklanan genç ve dinamik bir mobil oyun şirketidir.

Game of Sultans narı aşk ne zaman?

❤️ 13-15 Şubat tarihleri arasında Nar-ı Aşk aktivitesi açılacak. Bu aktivitede Eğlence Meclisinde dans eden güzeller güzeli Gülendam'a çiçek buketleri ve taçlar yapıp hediye edebileceksiniz. 🌹🌺 🌸❤️ Kurallar ve detaylara aktivite açılınca erişebilirsiniz.

Mechanist Internet Technologies Co Ltd hangi ülkenin?

Mechanist Yazılım ve Pazarlama A. Mechanist Games 2011 yılında Çin'in Xiamen şehrinde kurulan, tüm dünyada popüler mobil oyunlar üretmeye ve yayınlamaya odaklanan genç ve dinamik bir mobil oyun şirketidir.