Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016'da duyuruldu. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. … Sezon, 14 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019'da bitmiştir.

Game of Thrones devami gelecek mi?

House of the Dragon, Game of Thrones'un ilk devam dizisi olacak. Bu baharda sete giren dizi, 2022'de izleyicilerle buluşacak.

Game of Thrones nereden izlenir 2021?

HBO'ya Roku üzerinden abone olarak Game of Thrones'u izleyebilirsiniz.

Game of Thrones tamamen bitti mi?

George R. R. Martin'in kitaplarından uyarlanan "Game of Thrones", izleyicilerin daha uzun sürmesini istemesine rağmen dizinin yaratıcıları David Benioff ve D. B. Weiss tarafından 8'inci sezonda sonlandırıldı.

Game of Thrones son sezon nerede yayınlanacak?

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU NASIL İZLENİR? Game Of Thrones'un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk platformunda bulunuyor. Game Of Thrones'un 8. sezonunu seyretmek isteyenlerin Digiturk'e üyesi olması gerekiyor. Dizi, ABD ile aynı anda, Türkçe altyazılı olarak, beIN Series Sci-Fi ve beIN Connect'te yayınlanacak.

Game of Thrones yan dizisi ne zaman başlayacak?

Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan dizi House of the Dragon, 2022'de yayınlanacak.

Game of Thrones hangi zamanda geçiyor?

Yeni açıklamalara geçmeden önce George R.R. Martin'in geçmişte yaptığı açıklamaları hızla tekrar hatırlayalım. Yeni dizi orijinal dizinin 5.000 yıl öncesinde geçiyor. Westeros'un çok farklı bir yer olduğu bir zaman dilimine gidiyoruz.

Game of Thrones niye yok?

Game of Thrones'un söz konusu sitelerden kaldırılmasının nedeni ise dizinin Türkiye'deki telif haklarını elinde bulunduran Digiturk'ün uyarıları oldu. Dizinin yayınlandığı sitelerden olan Dizibox, Facebook aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: … Dizinin sevenlerinden elimizde olmayan bu durumdan ötürü özür diliyoruz. '