Dracarys ne demek?

valyria dilinde ejderha atesi anlamina gelen, daenerys targaryen'in ejderhalarina alev puskurtmeleri icin verdigi komuttur. valyrian dilinde ejderha ateşi anlamına gelen kelime. game of thrones'ta ilk kez s03e04'te karşımıza çıkan kelime.

Khaleesi nasıl ölüyor?

Dizinin final bölümünde Drogon'la Kralın Toprakları'nda binlerce masumu katleden Daenerys Targaryen, Jon Snow tarafından bıçaklanarak öldü. Drogon, Demir Taht'ı yaktı, Daenerys'in yerde uzanan vücudunu alıp hızla yükseldi.

Daenerys Targaryen kaç ejderhası var?

Dany'nin üç ejderhasınında oldukça anlamlı isimleri var. İlk ejderha Drogon, Dany'nin ölen eşi Khal Drogon'un ismini taşıyor. Kardeşlerinden daha büyük ve agresif olan bu ejderha kendisine özgü kırmızı desenlere sahip. İkinci ejderha Rhaegar ise ismini Rhaegar Targaryen'dan alıyor.

Got Ejderhalar ne zaman büyüyor?

Game of Thrones dizisinin yönetmeni, yedinci sezonda, ejderhaların jumbo jet (Boeing 747) uçağı boyutuna ulaşacağını söyledi. Game of Thrones'un yedinci sezonundan ipuçları gelmeye devam ediyor.

Dracarys öldü mü?

İşte ayrıntılar… Missandei neden Dracarys dedi? … Dizinin pazartesi günü yayınlanan 8. sezon 4. bölümünde Daenerys'in en yakın arkadaşı Missandei öldürüldü. Missandei'nin son sözü ise 'Dracarys' oldu.

Missandei neden Dracarys dedi?

Şehrin surlarında yapılan müzakerelerde son kez görünen Missandei ölmeden önce 'Dracarys' diyerek Dany'e bir mesaj gönderdi. Bu mesaj öleceğini kabullenmiş birinin intikam çağrısıydı. … 'Dracarys' Dany'nin düşmanlarını yakması için ejderhalarına verdiği komut.

Jon Snow Khaleesi neden öldürdü?

Westeros'un geleceğinin yanlış kişiye emanet edildiği anlaşılınca Jon Snow, Daenerys Targaryen'i öldürüp katliamlara son vermiş oldu. Hemen ardından Drogon taht odasında yaşananları gördü ve öfkeyle Demir Taht'ı ortadan kaldırdı.