Gelir olmadan kredi kartı alınır mı?

Gelir belgesi olmadan da kredi kartı alabilmeniz mümkün ancak bu tamamen size bağlıdır. Gelir belgesiz kredi kartı alabilmek için kredi sicilinizin düzgün olması gerekir. Eğer kredi sicilinizde olumsuzluklar varsa çoğu banka gelir belgesi dahi istemeden kredi kartı başvurunuzu iptal etmektedir.

Kredi kartı için gelir belgesi şart mı?

Kredi kartı başvurularında genel olarak herhangi bir evrak talebinde bulunulmuyor. Ancak kredi kartı başvurusunda bulunan kişinin sistemsel olarak geliri tespit edilemez ise sadece bu durumda bazı bankalar tarafından gelir belgesi (maaş bordrosu, vergi levhası) talep edilebiliyor.

En kolay kredi kartı veren banka hangisi?

En Kolay (Teminatlı) Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

  • Kuveyt Türk.
  • ING Bank.
  • TEB.
  • Albaraka Türk.
  • Fibabanka.
  • Garanti Bankası
  • Ziraat Bankası

Çalışmayana hangi banka kredi kartı veriyor?

Şubelere gidilmeden kredi notuna göre gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar ise şu şekildedir: Cepteteb. Fibabank. Akbank.

Kesin onaylı kredi kartı nedir?

Kesin onaylı kredi kartı, kredi kartı başvurularında şubeye gitmeden başvuru yapılmasıdır. Kredi kartı başvurularında bankalar, gelir belgesi gibi bazı belgelerin ibraz edilmesini isteyebilir. Kesin onaylı kredi kartında bazı belgeler istenmeyebilir.

Kredi çekerken gelir belgesi nasıl alınır?

Kredi veya kredi kartı başvurusu yapacak kişilerin maaş bordroları “gelir belgesi” olarak görülür. Bu yüzden de bu kişilerin tek yapması gereken maaş bordrosuna e-Devlet üzerinden ulaşıp çıktısını almaktır. e-Devlet sisteminin kullanımı son derece kolaydır.

Herkes kredi kartı alabilir mi?

Evet her banka kredi kartı veriyor. Ama her banka herkese kredi kartı vermiyor. Öncelikle bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Bunlardan temeli 18 yaş sınırı.