Geniş kalçalı kadınlar nasıl giyinmeli?

Bol ve salaş etekler sizi ince göstermenin aksine sizi olduğundan daha geniş gösterecektir. Bunun yerine yüksek bel, dar kesim etek ya da pantolon tercih edebilirsiniz. Basen kısmının örten uzun ince tunikler kullanabilir, altlarına tayt yada dar pantolonlar tercih edebilirsiniz.

Geniş basen neden olur?

Basen oluşumu neden olur? Rutininizde fazla hazır gıda tüketimi ve hareketsizlik varsa basen genişlemesi olası bir durumdur. Baseni genişleten başlıca sebepler arasında; hazır gıda tüketimi, yağlı yiyecekler ve hareket edilmemesi vardır. Vücutta toplanan yağı hareket etmediğiniz sürece yakmanız zor olur.

Kısa boylu basenli kadınlar nasıl pantolon giymeli?

Kısa ve bilek hizasında pantolonlar giymek yerine, bileğin altında biten pantolon tercih etmelisiniz. Bu tarz bir pantolon sizin için daha uygun olacak ve daha da uzun görüneceksiniz. Hatta yüksek topuk bir ayakkabı ile, ispanyol paça bir pantolon minyon kadınlar için çok ideal bir seçim olacaktır.

Baseni olan kadınlar nasıl abiye giymeli?

Şimdi basenli hanımlar uzun abiye seçiminde dikkat etmeleri gereken 5 unsur ve püf noktalarını inceleyeceğiz.

  1. Kloş Etekli Abiye Modellerini Tercih Edin. …
  2. Balık Kuyruğu Etek Modellerinden Uzak Durun. …
  3. Saten Kumaşlar Yerine Gabardin Kumaşları Tercih Edin. …
  4. Kalem Etekten Uzak Durun. …
  5. Desen Yerine Düz Renk Tercih Edin.

Geniş omuzlu dar kalçalı kadınlar nasıl giyinmeli?

Omuzları Geniş Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

  1. Dar Kıyafetlerden Uzak Durun! Şayet geniş omuzlara sahipseniz öncelikle dar kıyafetlerden uzak durmanız gerektiğini bilmelisiniz. …
  2. Dökümlü Giysilerle Şıklık Çok Kolay! …
  3. Gömlekler Favoriniz Olmalı! …
  4. Kalın Askılı Giysiler Size Göre Değil! …
  5. Uzun Olmayan Ceketler Tam Size Göre!

Göbekli kadınlar nasıl pantolon giymeli?

-Beli yüksek pantolonlar tercih edin ama bunların sütüne uzun bir şey giyin. -Tam göbek çizgisindeki pantolonlar da iyi bir seçenek. Tam göbek çizginse denk gelen orta bel pantolonlar kalın kemerle desteklendiğinde hem dikkati kemere çekerek hem de çıkıntılı kısmı bastırarak size yardımcı olur.

Ne yersek basen yapar?

Mısır, Tatlı meyveler, Kruvasan, Kurabiye, poğaça, makarna, pilav gibi yiyecekler vücudunuzu yağlandırdığı gibi basen bölgenizde de yağlanmaya sebebiyet verebilir.