Getir hisseleri kime ait?

BiTaksi, ModaCruz, Insider, Denebunu projelerinin de melek yatırımcısıdır. Serkan Borançılı, günümüzde Kurucu Ortağı olduğu Getir A.Ş. yönetiminde yer almaktadır.

Getir halka acik mi?

Getir şirketi hisse satışı borsa üzerinden yoktur. Zira şirket BİST'te işlem görmüyor. Getir halka arz edilememiştir.

Getir sistem nasıl çalışıyor?

Getir nasıl kullanılır? Getir uygulamasını iPhone, Android veya Huawei telefonunuza indirdikten sonra;- Bir teslimat adresi seçin,- İstediğiniz ürünleri sepete ekleyin,- Ödeme yöntemi ekleyin.Siparişinizi onayladıktan sonra, satınaldığınız ürünlerin size gelişini canlı olarak takip edin.

Getir Erzurum’da var mı?

Şimdi Erzurum'a da dakikalar içinde getiriyoruz.

Getir %100 Türk mü?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından hayata geçirilen 'Getir', ortalama 10 dakika içerisinde "en çok ihtiyaç duyulan ürünleri" geniş kurye ağı aracılığı ile 7/24 kullanıcılarına ulaştıran bir mobil ticaret uygulaması. %100 Türkiye sermayesi ile kurulduğu günden bu yana yılda 5 misli büyüme yakaladı.

Getir Çarşı kimin?

Getir'in sahibi Nazım Salur'dur. Salur'u Türkiye, "BiTaksi" uygulamasını geliştiren isim olarak biliyor. 55 yaşında olan Salur bu uygulaması ve Getir uygulamasıyla ödüle layık görülmüştü. Nazım Salur 50 yaşında teknoloji dünyasına girdi.

Getir hangi firmayı satın aldı?

Getir, büyümeye devam ediyor… Londra ve Amsterdam'da bile öne çıkan bir şirket konumuna gelen Getir, Anadolu Holding iştiraki şirketi satın alıyor. Getir, Anadolu Grubu iştiraklerinden Çelik Motor ile araç kiralama platformu Moov'un yüzde 75 hissesini satın almak için bağlayıcı olmayan bir mutabakat sağladı.