– İdrar söktürücü etkisi olan gilaburu, vücuttan fazla suyu uzaklaştırarak ödem ve ödeme bağlı şişkinliklerin de hızla geçmesini sağlar. – Bağırsakların sağlıklı çalışmasına destek olur ve kabızlığı önler. – Sivilce, siyah nokta gibi sıkça yaşanan cilt problemlerinin de geçmesine yardımcı olur.Aug 31, 2020

Gilaburu suyu hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüksek miktarda C vitamini içeren gilaburu ve gilaburu suyu böbrek hastalıklarına, astım, romatizma, yüksek tansiyon, kabakulak, uyku bozukluğu gibi sorunlara iyi geliyor. Gilaburu kabuğunun kramplara ve kas gerginliklerine iyi geldiği söylenmektedir.

Gilaburuyu kimler kullanamaz?

Gilaburuyu Kimler Kullanamaz?

  • Öncelikle her bünye farklıdır bu nedenle kullanmadan önce doktorunuza mutlaka danışın.
  • Hamileler ve emzirenler, düzenli ilaç kullananlar, kronik hastalığı ve alerjisi olanların da kullanmadan önce doktoruna danışması oldukça önemli.

Oct 20, 2021

Gilaburu suyu böbrek taşı için nasıl kullanilir?

Böbrek taşının düşürülmesi için doğal tedavi yöntemleri kullanılabilir. Gilaburu suyu her sabah ve akşam yemeklerden önce bir bardak kadar içilmelidir. Düzenli içilen gilaburu suyu böbrek taşlarının düşürülmesinde de oldukça etkilidir.

Gilaburu kaç gün içilmeli?

Temin ettiğiniz gilaburu suyunu günce bir bardak kadar içmeniz yeterli olacaktır. Eğer düzenli olarak tüketmeye kararlıysanız 2-3 hafta her gün içtikten sonra en az 1 hafta ara vermeyi unutmamalısınız. 1 hafta sonrasında yine düzenli olarak tüketmeye devam edebilirsiniz.

Gilaburu hangi hastalıklara iyi gelir?

Gilaburu yüksek miktarda C vitamini içerir. Sonbaharda toplanan gilaburu meyvesi ve gilaburu suyu böbrek hastalıklarına, astım, romatizma, yüksek tansiyon, kabakulak, uyku bozukluğu gibi sorunlara iyi gelir. Gilaburu kabuğu da meyvesi kadar faydalı olduğu bilinen bir bölümüdür.

Gilaburu suyu günde ne kadar içilmeli?

Günde en fazla 4 bardak olacak şekilde akşam ve sabahları düzenli tüketmek, istenen vücuda sağlayacaktır.

Gilaburu suyu ne zaman içilmeli?

Gilaburu suyunun her gün sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak yemeklerden önce ya da sonra içilmesi önerilir.