GittiGidiyor kapıda nakit ödeme var mı?

GittiGidiyor'da tüm işlemler Sıfır Risk güvencesinde gerçekleşmektedir. Sıfır Risk® Sistemi'nde kredi kartı, banka kartı veya BKM Express ile yapılan ödemeler önce GittiGidiyor havuz hesabına aktarılmaktadır. Bu nedenle, kapıda ödeme yapma seçeneğimiz bulunmamaktadır.

Hepsiburada nakit ödeme var mı?

Hepsiburada internet sitesinde kapıda ödeme seçeneği yer almaktadır. Hepsiburada üzerinden alacağınız ürünleri kapıda ödeme ile satın alabilirsiniz. Aynı şekilde ETF, havale, online ödeme yöntemleri ile de gönül rahatlığıyla ürün alımı yapabilirsiniz.

N 11 kapıda ödeme var mı?

N11 KAPIDA ÖDEME VAR MI? … Kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul etmemektedir. Yaşamın her alanındaki ihtiyaçlarınızı kolayca bulabileceğiniz n11.com'da 50.000'i aşkın mağazanın ürünü bulunmaktadır.

Trendyol kapıda nakit ödeme var mı?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol'da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Türkiye'nin en büyük E-Ticaret sitelerinden birisi olan ve son zamanlarda oldukça büyüyen Trendyol'da maalesef kapıda ödeme seçeneği yer almıyor.

Hangi uygulamalarda kapıda ödeme var?

Fakat sizler için en popüler olanlarını derledik.

  • – LC Waikiki (www.lcwaikiki.com)
  • – Hepsiburada (www.hepsiburada.com)
  • – Mavi (www.mavi.com)
  • – Kitapyurdu (www.kitapyurdu.com)
  • – Migros (www.migros.com.tr)
  • – BKM Kitap (www.bkmkitap.com)
  • – Cimri (www.cimri.com)
  • – DeFacto (www.defacto.com.tr)

Hangi alışveriş sitelerinde kapıda ödeme var?

Kapıda ödemeli alışveriş imkânı sunan birçok farklı site bulunur. Bu sitelere örnek olarak LC Waikiki, Defacto, Mavi, Migros, BKM Kitap ve Kitapyurdu gösterilebilir. Aynı zamanda Media Markt gibi teknolojik alet satışı yapılan sitelerde de kapıda ödemeli alışveriş imkânı bulunur.

Hepsiburada nın kapıda ödeme imkanı var mı?

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamada, bugüne kadar üyelerine EFT/Havale, kredi kartı, telefon, CepBank ve Canlimiti ile ödeme seçenekleri sunan hepsiburada.com'un bu işbirliği ile artık "kapıda ödeme" kolaylığı sağladığı belirtildi.