Green Book ne anlatıyor?

Yeşil Rehber, ünlü bir piyanist ve konser turu kapsamında onun şoförü olarak çalışan Tony'nin hikayesini anlatıyor. … Tony, yolculuk sırasında Afro-Amerikalılar için güvenli olan güzergahları kullanabilmek için “The Green Book” isimli kılavuzdan yardım alır.

Green Book ne tür film?

Drama MusicRoadComedy-dramaBuddy Green Book/Genres

Green Book gercek mi?

Oscarlı gerçek hikaye, green book (Yeşil Rehber) piyanist Don Shirley'e yeniden hayat verdi. Takvimler 1962 yılını gösterdiğinde ABD'nin güney eyaletlerinin tümünü kapsayan bir turneye çıkan siyah caz piyanisti Don Shirley'in şoförlüğünü ve korumalığını Tony Lip isimli bir beyaz yapıyordu.

Green Book kaç saat?

2h 10m Green Book/Running time

Moonlight ne anlatıyor?

Amerikan siyahi bir çocuk olan John'un Miami'de ki uyuşturucu bataklığında ki hayatına ne zaman nasıl ne şekilde girdiğini ve aradan geçen uzun yıllardan sonra bu bataklıktan ne zaman nasıl ve ne şekilde çıktığını konu alan Moonlight filmi aşk ve sevginin insan üzerindeki tesirine değinen hikayedir.

Spotlight filmi ne anlatıyor?

Spotlight, taciz olayıyla gündeme gelen bir kilisenin kendini aklamaya çalışmasını ve bu tacizi aydınlatmaya çalışan Boston Globe gazetesi yazarlarını konu alıyor. Gazetenin yazarlarından oluşan “Spotlight” takımı, Katolik Kilisesi'ndeki taciz iddilarıyla ilgili eski defterleri deşer.

Green Book kaç yaş için?

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.