Sprey gres yağı ne ise yarar?

Gres yağı çok etkili bir yağ türüdür. Kullanıldığı bölgelerde gerçek temizlik sağlar ve kullanılan bölgenin düzgün yağlanmasından dolayı o bölgenin dış etkenler olan aşırı derecede ki tozlardan, hasarlardan korunmasını sağlayarak etki oluşturur.

Sprey gres nerelerde kullanılır?

Sprey halindeki sıvı gresi arabanızın motorunda yer alan mekanik aksama uygulayabilirsiniz. Gres yağı, plastik ürünlerle uyumlu şekilde kullanılabilmeye de uygundur. Sıçrama ve akma problemi yaşatmayan gres yağı kısa sürede ilgili bölgeye etki eder.

Würth sıvı gres nerelerde kullanılır?

Würth Gres Yağı, makine aksamlarında ve dişlilerde kullanılmakta olan bir yağ türüdür. Makinelerde çalışma sistemini düzene sokar ve çalışan aksamların sürtünmelerini kolaylaştırarak daha az tahribata uğramalarına sağlar.

Kauçuklu sıvı gres nerelerde kullanılır?

Hemen hemen korozyon önlemek için her yerde, hatta kauçuklar, plastikler , elektrik parçaları, kornalar, ampuller, yaylar, konektörler, motorlar, fanlar, makaralar, öapraz kablolar, hoparlör bağlantı uçları, civatalar ve somunlar.

Yeşil gres yağı nerelerde kullanılır?

LUBRİCO KAUÇUKLU GRES, kaliteli baz yağlar, kalsiyum sabunu ve kohezyon arttırıcı bileşenler ile formüle edilmiş genel amaçlı kullanıma uygun yeşil renkli grestir. Çalışma sıcaklığı 70 °C' yi geçmeyen orta ve yüksek devirli rulmanlarda, düşük devirli düz yataklarda ve şasi uygulamalarında kullanımı uygundur.

Kırmızı gres yağı nerelerde kullanılır?

Kırmızı Gres Yağı : Kırmızı gres, taşıt araçların ve fabrika makinelerinin düz yataklarında yağlama amacıyla kullanılıyor. Genellikle şase uygulamalarında kullanımı sağlanır.

Lityum gres nerelerde kullanılır?

Ağır ve darbeli yüklerin olduğu endüstri alanlarında, otomobillerin, ticari ve arazi araçların, ziraat ve iş makinelerinin tekerlek rulmanlarında, merkezi yağlama sistemlerinde kullanılır.