Hülya Polat memleketi neresi?

Rizeli, 6 çocuklu bir ailenin 5. Çocuğu olan Hülya Polat, 1969 yılında dünyaya geldi. Müzik kariyerine 1996 yılında adım attı. İlk kez Rize'de Karadeniz Müziği üzerine yayın yapan bir radyoda türkü okumaya başladı.

Hülya Polat kaç yaşında nereli?

1969 yılında Rize'nin Pazar ilçesinde doğdu. 1996'da müziğe başladı. Karadeniz müziğinin önemli isimleri arasında yer aldı. Rize'de Karadeniz Müziği yayını yapan bir radyonun Karadeniz Müziği söyleyen bir kadın sanatçı arayışı üzerine Hülya Polat radyoya başvurur ve beğenilir.

Hülya Polat şarkıcı kaç yaşında?

About 53 years (1969)Hülya Polat / Age

Hülya Polat Bekar mı?

51 yaşında olan Hülya Polat hiç evlilik yapmadı. Hülya Polat kimdir: 1969 yılında Rize'nin Pazar ilçesinde doğdu. 1996'da müziğe başladı.

Hülya Polat ne mezunu?

Hülya POLAT – Karadeniz Teknik Üniversitesi – Türkiye | LinkedIn.

Bizim Gönül aslen nereli?

Bizim GÖNÜL Kimdir? 1985 Yılında Amasyada doğdu. Aslen Trabzon ilinin DernekPazarı ilçesine bağlı Gülen Köyünden. Müzik hayatına babası Kenan Ustasesin vesilesiyle dogal olarak küçük yaşlarda başlamış oldu.

Türüt nereli?

İSMAİL TÜRÜT HAYATI 8 Haziran 1965 yılında Rize Merkez Ambarlık Köyünde üçü erkek, biri kız olmak üzere dört çocuklu bir ailenin, ikinci büyük çocuğu olarak dünyaya geldi.