Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Annesinin adı Mediha, babasının adı Yusuf'tur. … Zeki kişiliğiyle tanınan Oktar, Harun ve Yahya peygamberlerin adlarının birleşiminden ortaya çıkardığı Harun Yahya takma adıyla birçok biyolojik evrim karşıtı kitap ve yayınlar hazırlamıştır.

Harun Yahya gerçekte kimdir?

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 tarihinde Ankara'da doğdu. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir. … Harun ve Yahya peygamberlerin adlarından türettiği Harun Yahya takma adıyla birçok kitap yazan Oktar, ateizm, Darwinizm ve siyonizm karşıtı görüşleriyle biliniyor.

Harun Yahya kitaplarını kim yazdı?

Adnan Oktar'ın eski müritlerinden Emre Yaşar Ertüzün, Oktar'ın 'Harun Yahya' müstear adıyla yayınlanmış kitaplarının bazılarını yazar Mustafa Akyol'un kaleme aldığını öne sürdü.

Harun Yahya kitapları yasak mı?

Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar'ın, “Harun Yahya” takma adıyla yazdığı “Yaradılış Atlası” isimli kitabı, Türkiye'de olduğu gibi Fransa'da da önemli okullara gönderildi. Fransa Milli Eğitim Bakanlığı, bu kitabı yasakladı.

Harun Yahya kaç yaşında?

66 years (February 2, 1956)Adnan Oktar / Age

Harun Yahya kimdir nerelidir?

Harun Yahya takma adıyla birçok biyolojik evrim karşıtı kitap ve yayınlar hazırlamıştır. Kamuoyunun Adnan Hoca olarak tanıdığı zattır kendisi. Çeşitli basın organlarında kendisine bazı suçlarla itham eden iddialarla da gündeme gelmiştir. Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

Adnan Oktar kimdir gerçeği burada?

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 tarihinde Ankara'da doğdu. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir. Basında yayımlanan, askerliğe elverişli olduğuna dair Genelkurmay Başkanlığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi tarafından verildiği iddia edilen resmî belgelerde ise adı Adnan Oktar olarak görünmektedir.

Adnan Oktar suçları nelerdir?

Mahkeme heyeti, sanık Adnan Oktar'ı "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek", "siyasal veya askeri casusluk", "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme", 7 kez "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", 27 kez "nitelikli cinsel istismar", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "eziyet", " …