Hattusa sahibi kim?

Doğan Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olan Mehmet Ali DOĞAN aynı zamanda Jeotermal Enerji Kaynaklarını Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı ve Hattuşa Termal A.Ş.

Hattuşa Termal hangi şehirlerde var?

Hattuşa Termal Otelleri Kazdağları, Ankara, Erzin, Beach.

Hattuşa yıllık aidat ne kadar?

Hattuşa Vacation Thermal Club Yıllık Aidatlar Hk. Hattuşa Termal tesislerinden 2021 yıldatları için 31.12.2020 tarihine kadar 2650.- tl.

Hattuşa Termal Otelin sahibi kim?

Doğan Jeotermal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, hemşehrimiz Mehmet Ali Doğan'ın gerçekleştirdiği üç termal tesisin işletmesi “Hattuşa Vacation Thermal Club” adı altında devam ediyor.

Erzin Isos Termal sahibi kimdir?

Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat ve Gıda Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Erzin İsos Termal Otel ve Sağlık Merkezi'nin tapu dağıtım töreninde sunum yaparak jeotermal enerjinin önemini anlattı.

Hattuşa nerede var?

1986 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Hattuşa (Çorum, Boğazköy), Hitit İmparatorluğunun başkenti olarak Anadolu'da yüzyıllar boyu çok önemli bir merkez olmuştur.

Devre mülk yıllık giderleri ödenmezse ne olur?

Devremülk aidatları nı veya avans payını süresinde ödemeyenler, ödemede bulunmadıkları günler için, aylık yüzde on oranında gecikme faizini, vekalet ücretini ve her türlü masrafları ödemekle yükümlü oluyorlar…