Kurucu müdür kaç yıllığına atanır?

MADDE 29 – (1) Yöneticiler dört yıllığına görevlendirilir. (2) Aynı unvanla aynı eğitim kurumunda sekiz yıldan fazla süreyle yönetici olarak görev yapılamaz.

Yeni yönetici atama yönetmeliği ne zaman çıkacak?

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. MEB Yönetici Atama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı. Değişen yönetmelik 5 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ilk defa yönetici görevlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

İlk defa yönetici atama sonuçlarını açıklayan il müdürlüklerinin tam listesi merak ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüklerince açıklanmaya başlanan 2021 yönetici atama sonuçları hakkında araştırmalar hızlandı. Bir çok il 1 Eylül 2021 tarihi saat 16:32 itibari ile sonuçları açıklamaya başladı.

Müdür yardımcılığı sınavı mülakat kalktı mı?

Geçtiğimiz gün MEB Görevde Yükselme Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle ilçe milli eğitim müdürlüğü atamalarında aranan yazılı ve sözlü şartını kaldırılmıştı. Meb personel sitemizde konu ile ilgili MEB Yönetici Atamalarında Yazılı Ve Sözlü Sınav Şartını Kaldırdı.

Kurucu müdür ne iş yapar?

Kısacası Kurucu Müdür, yeni açılmakta olan eğitim kurumlarını; 1-Okulu eğitim ve öğretime hazır hale getirmek, 2- Kuruma norm kadroya bağlı müdür görevlendirmesi yapılana kadar geçen süre içerisinde yönetim hizmetlerini yürütmek üzere görevlendirilir, denilebilir.

Kurucu müdür ne demek?

müdürlüğünü yaptığı işletmenin aynı zamanda kurucusu olan kişi.

Yönetici atama yönetmeliği değişti mi?

MADDE 41 – (1) 21/6/2018 tarihli ve 30455 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.