Ciltten kiri ve yağı arındırmaya yardımcı olur. Detoks etkisi sağlamaya yardımcı olur. Cilt temizlenir ve cildin aydınlanmasına, ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olur.

Inci yüz maskesi ne işe yarar?

Ciltten kiri ve yağı arındırır. Detoks etkisi sağlar. Cilt temizlenir ve aydınlık, ışıltılı bir görünüm kazanır. Ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olur.

Inci maske kaç yaş için?

( Altın maskemizin antiaging etkisi fazla olduğu için 25 + yaş grubunda kullanımını tavsiye ederken, isteğe bağlı olarak da 25 altı yetişkinlerimiz ürünümüzü kullanabilir. Ancak çocuklarımızdan haricen uzak tutalım.

Pearl maske ne işe yarar?

Cildin yenilemesine yardımcı olur ve cildin yaşlanmasını önler. Amino asit ve mineraller içerir. Cilt tonu dengeler ve beyazlatır. Yaşlılık nedeniyle oluşan lekeleri (age spots) hafifletir.

Ersağ altın maske ne işe yarar?

Kırışıklıkların görünümünde azalmaya yardımcı olurken cildi pürüzsüzleştirirmeye yardımcı olur. Cilt tonunun düzenlenmesine ve aydınlanmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcıdır.

Inci maskesi nasıl yapılır?

İnci Tozu Maskesi 1; 2 çay kaşığı inci tozunu ile 1 yemek kaşığı yumurta akını karıştırın. Karışım kar beyazı kıvamına gelene kadar devam edin ve öncesinde temizlediğiniz cildinize uygulayın. Yaklaşık 15 dakika bekleyin ve soğuk su ile durulayın. Haftada 2 kere uygulayabilirsiniz.

Soyulabilir altın maske ne işe yarar?

Cilde parlak bir görünüm kazandırır: Altın maske cildi yenileyerek parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Peeling etkisi vardır: Altın maske soyulabilir bir maskedir. Ciltten soyulurken adeta peeling görevi görerek ciltteki ölü deriyi temizler. … Cilt lekelerinin görünümünü azaltır.

Ersağ altın maske haftada kaç kez kullanılır?

Yağlı cilt tipine sahip olanlar bu maskeyi haftada 1 kez, kuru ve hassas cilt tipine sahip olanlar ise 2 haftada 1 kez uygulayabilir.