Ininal hangi bankanın?

Yapı Kredi Bankası için IBAN numarası alanına: TR 62 0006 7010 0000 0077 5210 91 yaz ve açıklama alanına yalnızca aktif kullandığın sanal ya da fiziksel kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarasını aralarında boşluk bırakmadan girerek işlemi tamamla.

Ininal Kart Trendyol da geçerli mi?

ininal Kart'ınızı internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsiniz. Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsiniz.

Ininal kart ne kadar para keser?

*ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır. İçinde bakiye olmayan kartlardan aylık kullanım ücreti alınmaz, bir aylık dönem kartını ininal Cüzdan'a eklediğin gün başlar ve 31 günde bir yenilenir.

Ininal Kart a101 de geçer mi?

Hectopat. Visa'nın geçerliği olduğu yerde geçer yani her yerde.

Ininal kart hangi firmanın?

Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal plus nasıl alınır?

Limitini aylık 1.250 TL'den 150 bin TL'ye artırarak ininal Plus'lı olmak için tek yapman gereken ininal Cüzdan'a girmek ve 5 adımda, tamamen dijital olarak kimlik ve adres teyidini tamamlamak.

Ininal Kart Trendyolda nasıl kullanılır?

* Öncelikle ininal Kart'ını tek tıkla sipariş edebilirsin. * Birkaç gün içerisinde eline geçecek olan ininal Kart'ını, sana ulaştıktan sonra ininal Cüzdan üzerinden ininal hesabına eklemelisin. * Hesabına eklediğin ininal Kart'ınla alışverişe başlamak için sana en yakın bakiye yükleme noktasına uğrayabilirsin.