Ipekyol indirimi ne zaman 2020?

İpekyol online mağazasında tüm sezon ürünlerinde sepette 20% indirim, 2 ve daha fazla ürüne 30% indirim fırsatı başladı! Kampanya 17 Nisan 2020 tarihine kadar geçerlidir.

Ipekyol doğum günü indirimi ne zaman tanımlanır?

Doğum günü haftanıza özel, Ipekyol, Ipekyol Outlet ve Ipekyol Online mağazalarında dilediğiniz bir üründe anında 0 indirim! İndirim kullanım süreniz, doğum günü haftanızla sınırlıdır. Kampanya, Ipekyol kart ile yapacağınız faturalarınızdaki en yüksek tutarlı bir üründe geçerlidir.

Ipekyol hangi ülkeye ait?

Ipekyol, Twist ve Machka markaları ile 200'ün üzerinde mağazasında yüzbinlerce kadının farklı beğenilerine seslenen Ayaydın-Miroglio Grup, Türk hazır giyim sektörünün saygın ve köklü kurumlarından biridir.

Miss Ipekyol ne demek?

Kadın giyiminde bir dünya devi olan İpekyol'un yeni nesil ve outlet ürünlerini takipçileriyle buluşturan yan markası Miss İpekyol, etkileyici modelleriyle şehirli, çağdaş ve güçlü kadının eşsiz bir profilini çıkarıyor.

Zara parfümleri ne zaman indirime giriyor?

genelde ocak ve temmuz aylarının ilk haftalarında oluyor bu büyük zara indirimi. sadece parfümlerini beğendiğim, kalitesine göre yüksek fiyatları olan bir mağaza.

Ipekyol kart puanımı nasıl kullanırım?

Mağazalardan ya da ipekyol.com.tr'den yapacağınız alışverişlerinizde o anda kullanılabilir durumda olan puanlarınızı kullanabilirsiniz. Puan kullanmak için kartınızı kasa görevlisine vermeniz, kartınız yanınızda değilse cep telefonunuza gönderilecek olan şifresi kasa görevlisine söylemeniz yeterli olacaktır.

Starbucks doğum günü hediyesi nasıl alınır?

Burada tek yapmanız gereken şey Starbucks'a gittiğinizde kartınızı vermeniz ve bu şekilde yıldızları biriktirmeniz. ın en güzel özelliklerinden biri de doğum gününüzde istediğiniz bir tall boy içeceği hediye etmeleri. Yakınlarınıza da çıkarıp onların doğum gününde de bu hediyeyi alabilirsiniz.