Profesör Dr Ismail Hakkı Aydın Kimdir?

Bilim Adamı, Beyin Cerrahı, Düşünür, Edib, Şair, Güftekâr, Mûsıkîşinas, Teolog, Flozof, Hattat. İsmail Hakkı Aydın, 1954 yılında Trabzon'da doğdu. İlkokulu Maçka'da, Orta ve Lise tahsilini Trabzon'da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra, Beyin Cerrahisi Kürsüsünde asistanlığa başladı.

Prof Dr Ismail Hakkı Aydın hangi hastanede?

MUSTAFA KEMAL PAŞA DEVLET HASTANESİ

Ismail Hakkı Aydın nerede görev yapıyor?

halen atatürk üniversitesi beyin cerrahisi anabilim dalındaki görevi yanında, çeşitli bilimsel organizasyonların değerlendirme ve karar kurullarında da yer alan profesör aydın, a.b.d. de cns'in uluslararası büyükelçisi ve sinir sistemi cerrahisi derneğinin başkanı olarak da faaliyet göstermekte, evli, üç çocuk babası, …

Ismail Hakkı Aydın Kaç dil biliyor?

4 dil bilen İsmail Hakkı Aydın akademik ve edebi yaşamının yanında sanatsal alanda da oldukça başarılı işlere imza atmıştır.

Profesör Doktor Ismail Hakkı Aydın nerelidir?

İsmail Hakkı Aydın Kimdir? Bilim Adamı, Beyin Cerrahı, Düşünür, Edib, Şair, Güftekâr, Mûsıkîşinas, Teolog, Flozof, Hattat birçok meziyeti bulunan İsmail Hakkı Aydın, 1954 yılında Trabzon'da doğdu. İlkokulu Maçka'da, Orta ve Lise tahsilini Trabzon'da tamamladı.

Ismail Hakkı Aydın oğlu kimdir?

İsmail Hakkı Aydınoğlu, (d. 1933, Beydağ, İzmir – ö. 2017) Türk bakan. Merkez Bankası Başkanlığı ve İş ve İşçi Bulma Kurumu Genel Müdürlüğü görevlerinden sonra 17 Kasım 1974 ve 31 Mart 1975 tarihleri arasında Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı yapmıştır. 2017 yılında 84 yaşında ölmüştür. …

Ismail Hakkı Aydın hangi üniversitede?

Atatürk Üniversitesi Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İsmail Hakkı Aydın/Eğitim