Hafta başından beri ekranlarda yer almayan gazeteci, Fox TV'den ayrıldığı dedikoduları sosyal medyada dolaşınca Instagram hesabından paylaşımda buldu. Koronavirüs aşısı olduğu fotoğrafa da yer veren İsmail Küçükkaya, tatile çıktığını şu sözlerle duyurdu: "Yaz, an itibarıyla başlamıştır."16 Jun 2021

Fox Tv İsmail Küçükkaya neden yok?

Covid-19 test sonucunu beklediğini ifade eden Küçükkaya, durumunu şu şekilde duyurdu; "Günaydın arkadaşlar; dün Covid 19 testi yaptırdım. Sonuç bugün çıkacak Tedbiren bu sabah yayına çıkmadım.

Çalar Saat sunucusu kim?

ÇALAR SAAT HAFTA SONU KİM SUNUYOR? Çalar Saat Hafta Sonu programı Ezgi Gözeger'nın sunumuyla ekrana geliyor.

İsmail Küçükkaya eşinden ayrıldı mı?

Boşanma dilekçesinde “Eşine kötü davranan İsmail Küçükkaya, otel görevlilerinin yanında kuaför yüzünden eşine bağırdı. … Çift 30 Ocak 2020'de boşandı. Eda Demirci “Davadan bir süre önce kanser olduğumu öğrendim.

İsmail Küçükkaya hangi kanalda?

İsmail Küçükkaya, her hafta içi FOX Çalar Saat bülteninin sunuculuğunu yapıyor.

Ismail Küçükkaya ne zaman dönüyor?

Törende 2019 ve 2020 yılında ödüle layık görülen gazeteciler, ödüllerini aldı. TV Habe… FOX Haber Yeni Sezonu ile 30 Ağustos'ta Başlıyor! FOX Haber'in başarılı anchormanleri Selçuk Tepeli ve İsmail Küçükkaya, 30 Ağustos'ta FOX ekranlarına dönüyor.

Ismail Küçükkaya programı ne zaman başlıyor?

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” de yeni sezonda samimi ve dürüst habercilik anlayışıyla Türkiye'nin dört bir yanından derlediği haberleri her sabah 08.00'den itibaren izleyicilerle buluşturup ülkenin nabzını tutmaya devam edecek.

Merve Yıldırım kac yasında?

Merve Mina Yıldırım 15 Kasım 1987 yılda İstanbul doğmuştur. Özel Marmara Radyo TV Gazetecilik Anadolu Meslek Lisesi, Maltepe Üniversitesi mezunudur. Haber muhabiri, televizyon programı sunucusudur.