İsrail ürünleri neler dir?

Nestle, Danone, Lipton, Fanta, Nestea, Milka, Nokia, Dova, Cipso, Domestos, Orkid, Kotex, Hayat Su, Marks Spencer, Tamek, Tat, Calve, Kinder gibi markaların ürünleri 729 barkod numarasıyla satılmaktadır. İsrail şirketleri arasında Mc Donald's en yüksek ciroya sahiptir.

Magnum İsrail malı mı?

Magnum, İngiltere/Hollanda şirketi Unilever'in bir parçası olan ve birçok ülkede farklı isimlerle faaliyet gösteren dondurma markası Algida'nın bir ürünüdür.

Migros İsrail malı mı?

Migros (Almanca telaffuz: [ˈmiɡro]), İsviçre'nin en büyük perakende şirketi, en büyük süpermarket zinciri ve en büyük işvereni. Ayrıca dünyadaki en büyük kırk perakende şirketinden biridir.

Dove İsrail malı mı?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde imal edilmektedir.

Solo İsrail’in mi?

Solo, 1978 yılında üretilen tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve peçete ürünleri markasıdır. Solo, 1942 yılında kurulan Eczacıbaşı bünyesindedir.

Oriflame İsrail malı mı?

Oriflame, kurumsal ofisleri Lüksemburg ve İsviçre'de olan İsveç kökenli bir şirkettir.

Cornetto İsrail mali mi?

Cornetto, 1927 yılında kurulan dondurma firmalarından biri olan ve Unilever'in en kârlı yan kuruluşu olan Algida bünyesinde üretilen dondurma markasıdır. Algida, Hollanda ve İngiltere ortaklığında kurulan Unilever firmasına ait dondurma firmalarından biridir.