Istanbul’da en uygun ev fiyatları nerede?

TUVİMER verilerine göre İstanbul'da ev fiyatlarının en düşük olduğu ilçe Esenyurt. Aynı zamanda en fazla konut satılan ilçe olan Esenyurt'ta evlerin ortalama metrekare fiyatı 2 bin 204 TL.

En uygun ev fiyatları hangi şehirde?

Genelde en ucuz iller ise 93.3 ile Siirt, Batman, Mardin, Şırnak oldu. Bu illeri 94.9 ile Hatay, Maraş, Osmaniye; 95.3 ile Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde izledi.

Kelepir daire ne anlama geliyor?

Kelepir satılık daire, aynı türden yani eşdeğer dairelere göre fiyatın daha uygun olduğu anlamına gelmektedir. Aynı özellik ve lokasyon içerip, fiyatı piyasaya göre daha ucuz olan daire kelepir daire olarak adlandırılır. Kelepir sayılması için bir dairenin en az yüzde 30 indirimli satılıyor olması gerekir.

Istanbulda hangi semtten ev alınır?

İstanbul'da uygun fiyata ev alınabilecek 5 ilçe!

  • 1) Esenyurt. İstanbul'un gelişmekte olan ilçelerinden biri olan Esenyurt, gayrimenkul geliştiricilerinin yoğun ilgi gösterdiği bölgelerin başında geliyor. …
  • 2) Beylikdüzü …
  • 3) Sancaktepe. …
  • Arnavutköy. …
  • 5) Silivri.

Mar 28, 2018

Istanbulda en ucuz kiralık daireler hangi semtte?

Endeksa.com'un verilerine göre İstanbul ilçeleri içinde ortalama metrekare kira değeri en yüksek olanlar sırasıyla Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy ve Beyoğlu olurken, en düşük kira değeri olanlar ise Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Arnavutköy ve Çatalca oldu.

Türkiye’nin en pahalı evi kimin?

Türkiye'nin en pahalı evi: Müşiri Zeki Paşa Yalısı Yalının satış fiyatı 550 milyon TL. Bir başka ifadeyle 100 milyon dolar. İstanbul Boğazı Avrupa Yakası Rumelihisarı'nda bulunan yalı Fransız mimar Alexandre Vallaury tarafından Sultan II. Abdülhamit dönemi nazırlarından Müşir Zeki Paşa için inşa edilmiş.

Türkiye’de en ucuz ev kiraları nerede?

En uygun fiyatlı kiralık evler ise Kırşehir, Niğde ve Mardin'de. İstanbul'un merkezi ilçelerindeki evler için 2-3 bin lira ödenirken, Anadolu illerinde 100 metrekare evin kirası 500-600 liraya kadar düşecek.