Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade edilecektir."Jun 28, 2021

1 Temmuz kahvehanelerde oyun serbest mi?

Buna göre kahvehanelerde ve kıraathanelerde oyun oynanabilecek. Kısıtlamadaki hafifleme 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak.

1 Temmuz oyunlar serbest mi?

*Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş vb . oyunların oynandığı işyerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade edilecektir.

1 Haziran’da kahvehanelerde oyun oynanacak mı?

"Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, çay ocağı gibi yerlerde herhangi bir şekilde oyun (kağıt-okey, tavla dahil) oynanmaması, aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edilmemesi kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) …

Kahvelerde oyun Yasagı kalktı mı?

Corona virüsü vakalarının düşmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin yayımladığı genelge kapsamında, 1 Temmuz itibarıyla kahvelerde oyun yasağı kaldırıldı.

1 Temmuz kahveler kaça kadar açık?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1

Kıraathanelerde oyun yasağı ne zaman kalkacak?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre; Kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

Okey oynamak yasak mı?

Yeni normalle ilgili son genelgede kahvehane, kıraathane gibi işletmelerde oyun oynatılmasına dair karara da yer verildi. Kahvehane ve kıraathanelerde okey, tavla, iskambil gibi oyunlara hijyen tedbirleri gerekçesi ile yasak getirilmişti.