Kanunsuz Topraklar yeni bölüm hangi gün?

Kanunsuz Topraklar yeni bölümleri ile her hafta Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı dizi en son 12. Bölümü ile ekrana geldi.

Kanunsuz Topraklar 13 ne zaman?

Dizinin resmi Instagram hesabından 13. yeni bölüme dair fotoğraflar takipçilere sunuldu. Dizinin yeni bölümü 19 Ocak Çarşamba günü izleyici karşısında olacak.

Kanunsuz topraklarda dizisi bitti mi?

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar, ekran macerasına 16. bölümüyle veda edecek. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç gibi başarılı oyuncuların başrolünde olduğu dönem dizisi Kanunsuz Topraklar, 9 Şubat 2022 Çarşamba akşamı final yapacak.

Kanunsuz Topraklar 14 bölüm ne zaman?

Çarşamba 20.00 – Final Teğmen Sezai'nin canına kıymışlardır… Zonguldak ayağa kalkmıştır… Şehitlerini son yolculuğuna uğurlamak için seferber olurlar.

Kanunsuz Topraklar hangi dönemde geçiyor?

1939 yılında kömür şehri Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker.

FOX’ta Kanunsuz Topraklar ne zaman?

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Faruk Teber'in, senaryosunu Zülküf Yücel'in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.

Fox Tv kanunsuz topraklar ne zaman başlayacak?

Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanunsuz Topraklar dizisinin Eylül ayında FOX'ta ekrana geleceği biliniyordu. Kanunsuz Topraklar dizi ilk bölümü ile 29 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü FOX'ta başladı. Dizi 9 Şubat 2022 Çarşamba günü 16 bölümü ile ekrana gelmesi planlanıyor.