Black Friday bu yıl 26 Kasım 2021 Cuma gününe denk gelecek. Birçok alışveriş firması ilgili hafta boyunca indirim kampanyaları düzenleyecek.26-Nov-2021

Kara Cuma indirimleri ne zaman başlıyor?

Türkçesi Kara Cuma olan bugün, her yıl, her kasım ayının dördüncü perşembe gecesi başlar ve 1952 yılından beri Amerika'da Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir. Mağazalar yıl boyunca yapmadıkları kadar indirim yapar. Erkenden açılır ve geç kapanır.

Kara Cumada ne kadar indirim olur?

Black Friday nedir? Türkçe'ye "kara cuma" şeklinde çevrilen Black Friday, dünya genelinde düzenlenen bir alışveriş festivaline verilen bir isimdir. Türkiye'de efsane cuma ya da muhteşem cuma gibi isimlerle de anılan bu alışveriş festivalinde, onlarca marka €'e varan indirimler düzenliyor.

Efsane Cuma indirimleri ne zaman?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Efsane Cuma indirimleri kasım ayının son günlerinde başlayacak. 26 Kasım tarihinde başlaması beklenen indirim günlerinin 1 hafta sürmesi bekleniyor.

Black Friday ne zaman markalar?

Bu yıl indirimlerin 21 – 26 Kasım 2021 tarihlerinde uygulanması bekleniyor. Black Friday'de birçok marka indirime giriyor. Hem elektronik ortamda hem de markaların mağazalarında birçok indirime rastlamak mümkün. Türkiye'de yer alan birçok marka Black Friday'de indirime giriyor.

Black Friday saat kaçta başlar?

Trendyol Yılın En Büyük İndirimleri dediği Efsane Günler'e 23 Kasım saat 00:00'da başlıyor!

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri ne zaman?

Efsane Cuma etkinliği ülkemizde 26 Kasım itibariyle başlayacak. Birçok e-ticaret sitesinin bir hafta boyunca indirim yapması bekleniyor. EFSANE CUMA'DA NE OLUYOR? Türkiye'de Black Friday ve Efsane Cuma olarak bilinen bu indirim çılgınlığı, 26 Kasım 2021 Cuma günü başlayacak.

Efsane Cuma indirimleri ne zaman bitiyor?

Efsane Cuma İndirimleri 2021 Ne Zaman Bitiyor? Efsane Cuma indirimleri 30 Kasım 00:00'da başlayıp 10 Aralık günü 24:00'da bitiyor. Turkcell Harika Günler indirimleriyle akıllı telefondan tablete birçok üründe uygulanacak kampanya 30 Kasım 2021 ve 10 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.