Banka kartın arkasındaki 4 hane nedir?

Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi Kredi kartı veya banka kartı numarasının (16 haneli sayı dizisi) altında yer alan 4 haneli sayı dizisidir. Örneğin; 08/22 yazan kredi kartının son kullanım süresi Ağustos 2022 yılı (ağustos ayının sonuna kadar) olur.

Ankara Kart dolumu nasıl yapılır?

N Kolay Ankara Kartıma Nerelerden Para Yükleyebilirim?

  1. N Kolay Ankara Kart Noktalarından.
  2. Smart ve Mini Banko Cihazlardan.
  3. AnkaraKart Mobil Uygulamasından.
  4. Tüm banka ATM'lerinden, PTT Şubelerinden ve PTTMatiklerden.
  5. Banka hesaplarınızdan EFT yaparak.
  6. Aktif Bank İnternet Şubesinden.

EGO karta nereden para yüklenir?

Şehrin çeşitli noktalarında bulunan smart veya mini banko cihazlar ile bayiler Ankara Kart'ın geleneksel yükleme metodu olarak kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Başkentliler bu cihazlara kartlarını okutarak, yükleme işlemini tamamlıyor.

Ankarakart nasıl çıkartılır?

Ankara Kart Nasıl Alınır? Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

Kartın son 6 hanesi nedir?

Kartın üzerinde bulunan ilk 6 rakamı kartın hangi bankaya ait olduğunu gösterir. Son rakam ile ilk altı rakam arasında bulunan rakamlar ise, banka tarafından müşteriye atanış kart numarasını ifade eder.

Banka kartının üzerindeki numaralar nedir?

Banka kartlarının üzerinde 16 haneli rakamlar yer alır. … Daha sonra gelen 5 haneli rakam banka şube kodudur. Daha sonra gelen 0 rezerv alandır. Banka kartının üzerindeki hangi sayılar hesap numarasıdır sorusunun yanıtı da ondan sonraki 12 haneli ise hesap numarasıdır.

Ankarakart online yükleme kaç dakika?

Ankarakart Mobil Yükleme EGO Cepte mobil uygulaması sayesinde Ankarakart'a online bakiye yükleme seçeneğiyle bakiye yükleyebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra kartınıza bakiyeniz 30-60 dakika arasında yüklenecektir.