Prof Dr Ali Soyuer kimdir?

Prof. Dr. Ali Soyuer Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır. Nöralterapi, Sırt Ağrısı, Sol Hemipleji alanlarında hizmet veriyor ve Aktimetre, Karotis ultrasonu, Poligrafi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Hakan Gümüş kimdir?

Dr. Hakan Gümüş Tıp eğitimini 1996 yılında Erciyes Üniversitesinde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Erciyes Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nde yapmış ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Çocuk Nöroloji alanından yandal uzmanlığını almıştır.

Nöroloji bölümü hangi hastalıklara bakar?

Nöroloji, beyin, kan damarları, kaslar ve sinirleri içeren sinir sistemi bozuklukları ile ilgilenen tıbbın dalıdır. Nöroloji terimi iki kelimeden oluşur: “sinir” anlamına gelen “nöron” ve “çalışma” anlamına gelen “logia”. Nörolojinin ana alanları: otonom, merkezi ve periferik sinir sistemleridir.

Füsun Ferda Erdoğan hangi hastanede?

Füsun Ferda Erdoğan Erciyes Üniversitesi bünyesinde çalışıyor.

Ali Özdemir Ersoy kimdir?

Prof. Dr. Ali Özdemir Ersoy Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır. Parasomniler, Baş Ağrısı, Myastenia Gravis alanlarında hizmet veriyor ve Parkinson Hastalığı Tedavisi, Migrende Botoks uygulaması, Poligrafi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Nergiz Hüseyinoğlu kimdir?

Dr. Nergiz Hüseyinoğlu, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde hizmet vermektedir. 2004 yılında Nöroloji Uzmanı olarak göreve başladı. … 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Doçent unvanını alan Hüseyinoğlu, Acıbadem Kayseri Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde hizmet vermektedir.

Şenol Delibaş hangi hastanede?

DR. ŞENOL DELİBAŞ – SYSTEM HOSPITAL.