Paribu kimin?

Paribu'nun kurucusu ve CEO'su Yasin Oral'dır. 2021'de 1 milyar dolar işlem hacmine ulaşarak Türkiye'de en büyük hacme sahip kripto para alım satım platformu olmuştur. 5 milyonu aşkın kullanıcıya sahiptir.

Paribu nedir güvenilir mi?

Paribu nedir? Paribu, kripto para birimi olan Bitcoin'in ve diğer kripto paraların hızlı ve güvenilir bir şekilde alınıp satılabildiği, kripto para borsasıdır.

AVAX Coin nedir?

Avalanche platformunun yerel tokeni olan AVAX, mainnet'i Eylül 2020'de kullanıma açıldı. … Avalanche (AVAX); merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, alım satım ve diğer hizmetlerinin piyasaya sürülmesi içinde gereken altyapısı sağlayan bir platformdur.

1 Shiba kaç TL?

Shiba Inu bugünkü fiyatı ₺0.000316 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺7,879,062,394 TRY.

Paribu devlet onaylı mı?

Paribu Teknoloji Anonim Şirketi, Türk Ticaret Kanunu'na uygun bir şekilde kurulmuş bir anonim şirkettir. Tüm mevzuatlara tam riayet ile hareket eden Paribu elde ettiği kazancı da vergi mevzuatlarına uygun olarak faturalandırmakta ve vergilerini ödemektedir.

Paribu yasal mı?

Paribu, ülkemizde yer alan tüm vergi ve yasal sorumlulukları yerine getirerek kurulmuş olan bir yasal kripto para alım ve satım borsası olarak yer almaktadır.

Paribu en az kaç TL?

Paribu'da TL yatırma işlemlerinde herhangi bir alt veya üst limit yoktur. TL çekme işlemlerinde minimum çekim miktarı 10 TL'dir. Banka tarafından TL çekim işleminde 3 TL tutar tahsil edilir.