Kuveyt’te en yüksek hava sıcaklığı kaç derece?

Ortadoğu ülkesi Kuveyt'te hava sıcaklığının 70 santigrat dereceye yükseldiği, gölgede tespit edilen hava sıcaklığının ise 53.3 derece olarak kaydedildiği bildirildi.

73 derece sicaklik nerede oldu?

SICAKLIĞIN 73 DERECE OLDUĞU YER KUVEYT – YouTube.

Kuveyt kışın kaç derece?

Serin mevsim 3,3 ay uzunluğundadır ve 26 Kasım tarihinde başlayıp 5 Mart tarihine kadar sürer, günlük ortalama yüksek sıcaklık 24°C altındadır. Kuwait City bölgesindeki en soğuk ay Ocak ayıdır; bu ayda ortalama düşük sıcaklık 8°C iken yüksek sıcaklık 18°C düzeyindedir.

Kuveyt hangi ülkeye bağlı?

Kuveyt ya da resmi adıyla Kuveyt Devleti, Arap Yarımadası'nın kuzeydoğusunda, Basra Körfezi kıyısında yer alır. Kuzeyde Irak, güneyde ise Suudi Arabistan ile komşudur.

En yüksek hava sıcaklığı nerede ölçülmüştür?

Rekor sıcaklık, California'daki Ölüm Vadisi'nde ölçüldü. Dünya üzerinde şu ana dek güvenilir araçlarla ölçülen en yüksek olduğu belirtilen, 54,4 derecelik sıcaklık, California'daki Ölüm Vadisi Ulusal Parkı'nda kayıtlara geçti. Sıcaklık, ABD Ulusal Hava Durumu Hizmetleri tarafından teyit edilecek.

72 derece sıcaklık nerede?

Ekogazete'nin geçen haftaki bir yazısında geçti bu olgu. İran'daki bir kentte böylesine bir sıcaklık yaşanmış. Korku verici bir cehennem ortamı.

Yeryüzünde en yüksek sıcaklık hangi ülkede?

Rekor sıcaklık, California'daki Ölüm Vadisi'nde ölçüldü. Dünya üzerinde şu ana dek güvenilir araçlarla ölçülen en yüksek olduğu belirtilen, 54,4 derecelik sıcaklık, California'daki Ölüm Vadisi Ulusal Parkı'nda kayıtlara geçti.