Kemal Ekşioğlu Paylaşımları on Instagram: “Çocukluğumuz Efsanesi Küfürbaz Haydo'yu Seslendiren Genco”Feb 27, 2019

Küfürbaz Haydo ne demek?

bugs bunny karakterinin 8 metrelik bir yemek masasının öbür ucunda ki karabiberi kendisinden istemesi sonucu, yaran diyaloğu seslendirmiş karakter.

Küfürbaz Haydo hangi karakter?

Bir zamanların efsanesi küfürbaz haydo'nun yani yosemite sam'in gerçek Türkçe düblajlı hali.Küfürbaz Haydo bölümleri çok daha eğlenceliymiş bunu kabul etmek lazım.İstikbal yerli yataklarında…

Küfürbaz Haydo’yu kim seslendirdi?

Küfürbaz Haydo'yu Seslendiren Kişinin Muhabir Olması – #1016017 – dio. Abdullah Avcı'nın bakışlarına bak. Bu sesi daha önceden tanıyor gibiyim diye bi kafasını kaldırmış.

Haydo kelimesinin anlamı nedir?

Hayvanları harekete geçirmek için kullanılan söz. Şaşkınlık belirten bir söz.

Tweety çizgi film kahramanı mı?

Tweety (Türkçede Tiviti olarak okunur), Warner Bros.'un Looney Tunes ve Merrie Melodies serilerinde yer alan bir kanaryadır. Looney Tunes'da her zaman kendisini yakalamaya çalışan Sylvester adlı bir kediyle birlikte rol alır.

Haytacı ne demek?

Türk Dil Kurumuna göre hayta kelimesinin anlamı Osmanlının uç boylarında görev yapan sınıf olarak açıklanmaktadır. Ayrıca hayta kelimesi faydalı bir şeye sahip olamamış, serseri şeklinde de ifade edilmektedir.

Tweety nasıl bir karakterdir?

Tweety (Türkçede Tiviti olarak okunur), Warner Bros.'un Looney Tunes ve Merrie Melodies serilerinde yer alan bir kanaryadır. Looney Tunes'da her zaman kendisini yakalamaya çalışan Sylvester adlı bir kediyle birlikte rol alır. Ancak Hector adlı köpek Sylvester'ı korkutur ya da Büyükanne kafasına şemsiyeyle vurur.