LGS yerleştirme sonuç belgesi nereden alınır?

Öğrenciler, yerleştirme sonuçlarına TC kimlik numaraları ve doğum tarihleri ile "sonuc.meb.gov.tr" internet adresinden ulaşabilecek. Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak ve 20 Ağustos 2021'de yerleştirme süreci tamamlanacak.

LGS sınav sonuç belgesi nasıl alınır?

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINACAK? Fotoğraflı sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ve http://www.meb.gov.tr/ üzerinden açıklanacak. Okul müdürlükleri bu tarihten itibaren öğrencilerinin sınav giriş belgelerini alacak ve mühürleyerek öğrencilere teslim edecektir.

Geçmiş LGS puanımı nasıl öğrenebilirim?

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav sonuçlarını http://sonuc.meb.gov.tr/ adresinden açıklandı. Öğrenciler, istenilen bilgileri girerek LGS sonuçlarını öğrenebilecek.

LGS sonucuna nasıl bakılır 2021?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

Sınav sonuçlarına nereden bakılıyor?

e-Devlet Kapısı

  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • MEB Sınav Sonuç Sorgulama.

2018 LGS puanımı nasıl öğrenebilirim?

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınav sonuçlarına www.meb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Öğrenciler, sonuç sayfasından merkezi sınav puanlarını ve Türkiye ve il geneli yüzdelik dilimlerini öğrenebilecek.

Yerleştirme sonuç belgesi nereden alınır?

ÖSYS sonuç belgesini üç yerden alabilirsin. e-Devlet , ÖSYM sonuç sayfası veya bağlı bulunduğun yerdeki Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi.