Luca Mali Müşavir Paket Programı Nedir?

TÜRMOB-TESMER tarafından geliştirilen LUCA Projesi 2005 yılında hayata geçirilmiştir. Web Tabanlı ve Merkezi Sistem Teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu proje kapsamında Türkiye'deki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere çağdaş ve uluslararası standartlara uygun bir yazılımla çalışma ortamı sağlanmaktadır.

Luca ortamında fiş tipini kapanış seçerseniz ne ile karşılaşırsınız?

Fiş tipinde Kapanış fişini seçerseniz gelen uyarı yazısına tamam butonuna bastığınızda sistem tarafından mizandaki rakamlar otomatik olarak alınır ve ters kayıtla kapatılır. Fiş açıklaması bölümüne girilen açıklama, yevmiye defterinde ve fiş listesinde görünecek olan açıklamadır.

Luca sistemi nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek web tabanlı merkezi muhasebe sistemi olan LUCA Projesi, Türkiye'deki tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler'in meslek icra ederken ya- şadıkları ekonomik ve sosyal zorlukları kolaylıkla aşma- larını ve mesleklerini geleceğe yönelik olarak daha ve- rimli icra edebilmelerini sağlamak üzere …

LUCA programında hızlı fiş girişi nasıl yapılır?

Fiş içerisinde hızlı fiş ekranına giriş yapmak için “Hızlı Fiş” butonuna (Alt + J) tıklayınız. Hızlı Fiş ekranında ilgili tanım seçilmelidir. Seçilen tanıma ait veri alanları ekranınıza gelecektir. Bu işlemden sonra ilgili evrak bilgileri girilmelidir.

Luca programı kimler kullanabilir?

Uygulamadan Kimler Faydalanabilir? Luca – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu uygulamasından, Luca muhasebe programını kullanan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ile onların muhasebe kayıtlarını tuttuğu Bankamız müşterileri yararlanabilecek.

Luca mali müşavir paketi ne kadar?

312 987 06 06 – TÜRMOB LUCA e-Entegratör Üyelik / Satış

Luca Mali Müşavir Paketi Fiyat ListesiSisteme Giriş Bedeli
Standart LUCA Üyelik1.062,00 TL
Yeni Meslek Mensubu (Son 1 Yıl İiçinde İlk Kez Büro Açanlar Kampanyası)531,00 TL
E Defter Üyelik354,00 TL

Kapanış fişi nasıl yapılır?

KAPANIŞ FİŞİ Manuel olarak da yapılabilir. Borç bakiyesi veren hesaplar alacak hareket girilerek kapatılır. Aynı şekilde de alacak bakiyesi veren hesaplar ise borç hareketi girilerek kapatılır. Kapanış fişi tüm defter ve raporlar alındıktan sonra oluşturulur.