Luis Bien sağlık bakanlığı onaylı mı?

Mavi Serum Sağlık Bakanlığı Onaylı Mı? Luis Bien Mavi Saç Bakım Serumunun Sağlık Bakanlığı bildirimleri yapılmış, yönetmeliğe uygundur. Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi üzerinden barkod numarası girerek kontrol sağlayabilirsiniz. Mavi Serum ürünümüz için barkod kodumuz 8681967480740 olarak belirlenmiştir.

Luis Bien hangi ülkenin markası?

Luis Bien, 2014 de kurulmuş Genel Merkezi İstanbul'da olup Türkiye'nin dört bir yanına ürün dağıtımı sağlayan 0 yerli sermayeli Türk Kozmetik Firmasıdır.

Luis Bien eczanelerde var mi?

Luis Bien Ürünlerimiz Tüm Seçkin Eczanelerde!

Luis Bien sahibi kimdir?

Barış Güneş – CEO – Luis Bien | LinkedIn.

Mavi su günde kaç defa kullanılır?

Haftada 2 ya da 3 kez mavi su kullanmak, saçların çıkmasına yardımcı olur. Saç köklerini güçlendirdiği için saçların çok daha gür ve güçlü çıkmasını sağlar.

Mavi su kaç ay kullanılır?

Kullanım Şekli Nedir? Saç derisine direkt olarak uygulanan ve saça anında nüfuz eden mavi su duştan sonra nemli saça uygulanır. Aşırı kullanım yerine belli miktarlarda saç derisine masaj yaparak uygulanması gerekmektedir. Kullanımdan etki görebilmekte için yaklaşık olarak 3-4 hafta boyunca düzenli sürmelisiniz.

Luis Bien doğal mı?

Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Luis Bien ailesi olarak kuruluşumuzdan bugüne müşteri memnuniyeti esasıyla çalışmaktayız. … Dermatolojik olarak test edilen doğal ve etkili Luis Bien ürünleri güzelliğinizi ortaya çıkarmak üzere raflarda yerlerini alıyor.