Şirketinizin ilgili bölümünden maaş hesabı açmak için gerekli bilgileri edinin. Anlaşmalı olan bankaya gidin. Sıra alarak maaş hesabı açtırmak için geldiğinizi söyleyin. Kimlik kartınızı hazır bulundurarak ve istenilen sözleşmeleri imzalayarak maaş hesabınızı oluşturmuş olursunuz.14-Dec-2021

Maaş hesabı açmak ücretli mi?

hesap işletim ücreti falan alınmaz. ama askerlik vb. sebepten maaşınız bir süre yatmazsa ümüğünüze de yapışırlar. bankaların, sahiplerine herhangi bir başvuru yapmadan kredi kartı yolladığı hesaptır.

Şubeye gitmeden hesap açılır mı?

Bankalar uzaktan kimlik tespitiyle müşteri alabilecek. Bankacılıkta bugünden itibaren yeni bir dönem başlıyor. Artık herhangi bir banka müşterisi olmak veya hesap açmak için fiziksel olarak bankaya gitmeyeceksiniz veya ıslak imza atmak zorunda kalmayacaksınız.

Banka hesabı açmak için ne kadar para lazım?

Banka Hesap Açma Ücreti Bankalar hesap açmak için veya kullanılmayan hesap için herhangi bir ücret veya komisyon almamaktadır.

Garanti Bankası Maaş Hesabı Nasıl Açılır?

Bankaya gitmeden hızlıca hesap açmak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli:

  1. Garanti BBVA Mobil'i indirin ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımına dokunun.
  2. Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin.
  3. Kişisel bilgilerinizi doldurun.
  4. Telefonunuzu yatay konuma getirerek kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını çekin.

18 Yaş Altı banka hesabı açabilir mi?

18 Yaş Altındakiler Nasıl Hesap Açabilir? 18 yaş altından küçük olanlar velileriyle birlikte bankalara gidip hesap açabilir. Vadeli veya vadesiz olarak açabileceğiniz bu banka hesabı son dönemde oldukça tercih ediliyor.

Maaş müşterisi nedir?

Maaş müşterisi kredisi, maaşını ilgili bankadan alan müşterilerine özel avantajlarla sunduğu bankaların kredi çeşididir. Bankalar bu avantajları genellikle ihtiyaç kredisi türünde sunmakla beraber, taşıt ya da konutta da belli ayrıcalıklar sağlayabiliyorlar.

Maaş Hesabı Nasıl Açılır Vakıfbank?

www.vakifbank.com.tr adresinden İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak, Hesaplarım-Yatırım Hesaplarım-Yatırım Hesap İşlemleri menüsünden yatırım hesabınızı açabilirsiniz. Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yaparak, Yatırım-Hesap İşlemleri-Hesap Açma menüsünden yatırım hesabınızı açabilirsiniz.