Bugün Malatya’da saat kaçta deprem oldu?

DEPREM ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem, başta Elazığ olmak üzere, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır'dan da hissedildi.

Malatya’da bugün deprem kaç şiddetinde oldu?

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem. Son dakika haberine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 12.37'de merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Bugünkü Malatya depremi kaç saniye sürdü?

22 sn. 2020 Elazığ depremi, 24 Ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te Türkiye'nin Elazığ ilinde meydana gelen ve başta Elazığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü Elazığ'nın Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem.

47 deprem nerede oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4.8 olarak ölçtü.

Deprem kaç kilometreden hissedilir?

Bu sınıflandırma tektonik depremler için geçerlidir.Yerin 0-60 km.derinliğinde olan depremler sığ deprem olarak nitelenir. Yerin 70-300 km.derinliklerinde olan depremler orta derinlikte olan depremlerdir. Derin depremler ise yerin 300 km.den fazla derinliğinde olan depremlerdir.

Malatya’da son dakika deprem ne zaman oldu?

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 12.19'daki depremin merkez üssünün Pütürge ilçesi olduğunu duyurdu.

1999 depremi kaç şiddetinde oldu?

17 AĞUSTOS DEPREMİ KAÇ SANİYE SÜRDÜ? Türkiye'nin kuzey bölgelerden boydan boya geçen Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın batı bölümünde meydana gelen deprem, 17 Ağustos 1999 Salı günü saat 03:01'de başladı ve 45 saniye sürdü.