Malatya Ispendereye nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Malatya merkezden İspendere köyü minibüslerine binerek ulaşım sağlayabilirler. Adliye Binası karşısındaki çevre yolu durağından yaz aylarında 06.00'dan itibaren her 1,5 saatte bir 21.30'a kadar otobüs seferleri mevcuttur.

Malatya Ispendere içme suyu nerede?

Malatya'ya yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Kapıkaya mevkisindeki İspendere İçmeleri, yurt içi ve yurt dışından gelen ve çeşitli hastalıkları olan vatandaşların uğrak yeri oldu.

Malatya Ispendere ye hangi otobüs gider?

15A (Motaş) 15A otobüs hattının ilk durağı Orduzu Durakları olup son durağı İspendere İçmeler Cami durağıdır. 15A (H.Halil Çift-Yukarı İspendere-Hisartepe), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 15A hattında 38 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 60 dakika.

Malatya Beydağı Anadolu lisesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Beydağı Anadolu Lisesi yakınından geçiyor: 10Z, 11A, 13B, 9B.

Malatya kaplıca nerede?

Malatya'daki şifalı su kaynakları, hemen hemen tüm ilçelere dağılmış durumdadır. Kuluncak Kaplıcası, Kuluncak ilçesinde, Harapşehir İçmesi, Doğanşehir ilçesinde, Tıpkı Ocağı ise, Hekimhan'ın Güzelyurt beldesindedir.

Malatya inönü üniversitesine nasıl gidilir?

ULAŞIM. Malatya Terminalinden çıkıp çevreyolunun karşısına geçtikten sonra (üst geçit mevcut) trambüsler (hareket saatlerine bu linkten ulaşabilirsiniz) ile İnönü Üniversitesi Yerleşkesine ulaşım sağlanmaktadır (23 km).

Malatya Beydağı Anadolu lisesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Beydağı Anadolu Lisesi yakınından geçiyor: 10Z, 11A, 13B, 9B.