Matic nasıl bir Coin?

Polygon'un yerel belirteçleri olan MATIC, Ethereum blok zincirinde çalışan bir ERC-20 belirtecidir. Belirteçler, Polygon'daki ödeme hizmetleri için ve Polygon ekosisteminde faaliyet gösteren kullanıcılar arasında bir ödeme para birimi olarak kullanılır.

Matic kaç dolar?

Güncel fiyat, MATIC başına $1,8766.

Polygon Coin kaç TL?

Polygon bugünkü fiyatı ₺25.16 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺16,865,435,882 TRY.

Polymath Coin nedir?

POLY, Polymath platformunda dijital menkul kıymetlerin takasına imkân tanımayı amaçlayan bir Ethereum token'ıdır. Polymath, menkul kıymet token'larını piyasaya sürmek ve yönetmek için uyumluluk odaklı bir standart (ST-20) oluşturur.

Matic Coin amacı nedir?

Matic Network (MATIC) Nedir? Matic Network (MATIC), temel blockchain ağı katmanını güncellemek yerine, ikinci katman bir ölçeklemeyi amaçlamaktadır. Matic Network'ün esas amaçlarından biri, ağ üzerindeki etkileşimde bulunan işlemler arasındaki karmaşıklığı azaltmaktır.

Matik projesi nedir?

MATIC, Ethereum ekosisteminde “katman 2 ölçeklendirme çözümü” olarak tanımlanan bir platformdur. Daha büyük ekosisteme ölçeklenebilmek, zincir üzerinde yapılan işlemlerinin blok onay süresini kısaltmak, sınırsız sayıda merkeziyetsiz uygulama barındırabilmek gibi yenilikleri Ethereum ağına kazandırdı.

1 Polygon kaç dolar?

Son Dakika Polygon Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Polygon fiyatı 1,86 USD'dir.