Maysan hangi ülkenin?

1969 yılında Bursa'da kurulan MAYSAN, Türkiye'nin ilk amortisör üreticisidir.

Maysan Mando nasıl bir firma?

Maysan Mando, Çukurova Holding ve Güney Koreli Mando Grubu'nun ortaklığında faaliyetlerini sürdüren yarım asırlık bir firma olma özelliği taşıyor. Ürün gamında; binek ve hafif ticari araçlar, otobüs ve kamyonun yanı sıra, demiryolları ve askeri uygulamalara yönelik geniş bir amortisör yelpazesi yer alıyor.

Maysan amortisör nerede üretiliyor?

2019 yıl sonu itibariyle taşındığı Demirtaş Organize Sanayi'deki fabrikasında faaliyetlerini sürdüren Maysan Mando Dünyada ve sektöründe tek selektif krom hattına sahip olarak çevre dostu üretimlerine devam etmektedir.

Monroe amortisör hangi ülkenin malı?

Bazı otomobil markaları tarafından orijinal yedek parça olarak da kullanılan Monroe amortisörler kalitesiyle ön plana çıkıyor. 1940 yılında Amerika'da kurulan Tenneco'nun en çok tanınan amortisör markaları arasında sayılan Monroe, birçok otomobile uyum sağlıyor.

Maysan Mando kapandı mı?

1991 yılında başladığı ve birbirinden güzel anılar biriktirdiği Maysan Mando yolculuğuna, 2017 yılı itibariyle son verdi.

KYB ne malı?

Japonya'daki en büyük hidrolik ekipman üreticisi olan KYB, araç üreticileri içinde dünyanın en büyük orijinal ekipman (OE) amortisör tedarikçilerinden biridir. Dünyadaki en büyük amortisör fabrikası olan Japon Gifu fabrikası ile birlikte KYB fabrikalarında, her hafta 1 milyondan fazla KYB amortisörü üretilmektedir.

Maysan Mando amortisör ne malı?

Kore'nin lider markası Mando fren, direksiyon, süspansiyon sistemleri üreten bir otomotiv devidir. ABS, ESP, ECS, EPS gibi güvenlik sistemlerinde uzmanlığı ile dikkat çeken firma, dünya standartlarını belirleyen dünya markalarındandır.