Media marketten taksitle telefon nasıl alınır?

MediaMarkt.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişin ödemesini banka veya kredi kartı ile yapıp faturasını alarak 7 gün içerisinde en yakın MediaMarkt mağazasına veya DenizBank şubesine giderek kredinizi alıp, ödemenizi taksitlendirin.

MediaMarkt elden taksit yapıyor mu?

MediaMarkt'ta ve Teknosa'da ancak alışveriş kredisi ve kredi kartı ile taksit yapabilirsiniz. Farklı bir şekilde olmaz.

MediaMarkt cep telefonuna taksit yapıyor mu?

 Kredi maksimum 12 ay vadede geçerlidir. Ürün fiyatı 3.500 TL'nin altında olan cep telefonlarında vade 12 aydır, ürün fiyatı 3.500 TL üzeri telefonlarda ise vade 6 aydır.  Kredi alt limiti 500 TL – üst limiti 15.000 TL'dir. Sadece ürün bedeli (artı sigorta bedeli) kadar kredi kullandırılacaktır.

MediaMarkt telefon kredisi kaç taksit?

Adım Adım Alışveriş Kredisi Kredi vadesi cep telefonu, ve bilgisayar alışverişlerinde 3-12 ay aralığında; tablet alışverişlerinde 3-6 ay aralığında, diğer ürün kategorilerinde ise 3 aydan 60 aya kadar seçilebilir.

Media marketten telefon nasıl alınır?

En yakın MediaMarkt mağazasındaki telefon bölümüne giderek mağaza çalışanına kredi ile telefon almak istediğinizi belirtin. Mağaza çalışanının size vereceği bilgiler doğrultusunda SMS göndererek kredi onayı alırsınız ve ardından ürün satış işlemleri başlar.

Cep telefonlarında kredi kartına taksit var mı?

BDDK'nin ardından Ticaret Bakanlığı da söz konusu telefonların fiyat limitleri ile taksit sayılarında değişikliğe gitti. Fiyatı 5 bin liranın üzerinde olan yenilenmiş ürün niteliğindeki cep telefonu satışlarında 6 ay… Fiyatı 5 bin liranın üzerindeki cep telefonu satışlarında ise 3 ay taksit yapılabilecek.

Teknosa elden taksit yapıyor mu?

Yalnız bu firma hiçbir ürününü senetle vermemektedir. Elden senetle cep telefonu veren mağazalar vardır ama Teknosa hiçbir müşterisine senetle cep telefonu vermemektedir. Teknosa senetle telefon arayışınız varsa bu işlemlerin yapılmadığını söylemek isteriz.