Mehmet Agar neden istifa etti?

1996'da 53'üncü Hükümet'te adalet bakanı, Refah-Yol Koalisyonu tarafından kurulan 54'üncü Hükümet bünyesinde ise içişleri bakanlığı görevinde bulundu. Başbakan Necmettin Erbakan'ın Libya gezisini tasvip etmeyen Ağar, bu kararı protesto ederek 8 Kasım 1996 tarihinde görevinden istifa etti.

Derin devlet kim?

Bu örgütün Türkiye'de kontrgerilla adı altında faaliyet gösterdiği iddia ediliyor. 1974 yılında, bu iddiayı destekleyen ilk devlet adamı Eski Başbakan Bülent Ecevit olmuştur. …

Mehmet Ağar şu an ne iş yapıyor?

PoliticianMehmet Ağar / Profession

Mehmet Ağar oğlu kimdir?

Zülfü Tolga AğarMehmet Ağar / Son

Mehmet Ağar hangi partiden?

Demokrat PartiMehmet Ağar / Partisi

Tolga Ağar kimdir ne iş yapar?

Marinalar Komitesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Hong Kong Türk İş Adamları Topluluğu Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası üyeliği ile Kurucu üyesi olduğu Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyelikleri bulunmaktadır. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Ağar, 1 çocuk babasıdır.

Derin devlet neden var?

Derin devlet veya devlet içinde devlet, anayasada belirlenmiş devlet yapısı dışında oluşturulan ve bir devletin siyasi liderliğinden bağımsız olarak kendi gündem ve hedeflerinin peşinde koşan güç ağlarından oluşan bir devlet yapısını ifade eden siyasi terimdir.