Vizyon Göz Hastanesi kimin?

Vizyon Göz Hastanesi Kurucularından Dr. Ümit ATİK 1965 Mut doğumludur. 1983 Konya Anadolu Lisesi; 1989 Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Dr Hüseyin Cıllı kimdir?

Dr. Hüseyin Cıllı Göz Hastalıkları uzmanıdır. Pdt (Fotodinamik Tedavi), Göz Rahatsızlıkları, Kontakt Lens alanlarında hizmet veriyor ve Retina laser fotokoagulasyonu, Şaşılık tedavisi, Görme alanı testi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Şaşılık ameliyatını ssk karşılıyor mu?

SGK anlaşması bulunan özel hastaneler ücretsiz veya düşük bir ücretle tedavisi mümkün olan şaşılık durumu, devlet hastaneleri ve araştırma hastanelerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilebilir.

Ibrahim demirlenk hangi hastanede?

2007 yılından bu yana Vizyongöz Hastanesi'nde çalışmaktadır.

Dünya Göz Hastanesi hangi illerde var?

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep'te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya'nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan'ın Tiflis, Azerbaycan'ın Bakü, Hollanda'nın Amsterdam ve Nijmegen şehirlerinde, Kırgızistan'ın Bişkek ve Kosova'nın …

Gökhan Deda kimdir?

Gökhan Deda 2012-2014 yılları arasında Denizli Tabipler Odası başkanlığı yapmıştır. Halen Türk Tabipleri Birliği kongre delegeliği görevini sürdürmektedir. 2018 yılının Eylül ayından bu yana Vizyongöz Hastanesinde görev yapmaktadır. 1982 yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde doğmuştur.

Lazer göz ameliyatını ssk karşılıyor mu?

Hayır, karşılamaz. Çünkü lazer göz ameliyatı masrafları SGK kapsamında değildir. SGK kapsamında yer almayan bir tedavi yöntemi olduğu için tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında lazer göz ameliyatı olamazsınız.