Mobil 3000 5w30 hangi araçlarda kullanılır?

Mobil Super 3000 XE 5W-30, hem dizel hem de benzinli binek otomobiller, hafif ticari araçlar ve kamyonetlerde bulunan egzoz emisyon azaltma sistemlerinde uzun ömür sağlamak ve verimliliği korumak amacıyla tasarlanmış, yüksek performanslı, düşük küllü motor yağıdır.

Mobil 1 ESP ne demek?

Ürün Tanımı Mobil 1ESP 5W-30 mükemmel motor temizleme gücü, aşınmaya karşı koruma ve genel performans sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmış üstün performanslı sentetik motor yağıdır.

Mobil 5 30 yağ kaç km gider?

Motor aşınmalarına karşı mükemmel koruma sağlar, yağ ve yakıt tüketimini azaltır. DI Dizel ve Benzinli motorlar ile FSI, TDI ve Common Rail motorlar için uygundur. Araç üreticilerinin tavsiyelerine bağlı olarak 50,000 km'e veya düşük kilometre yapan sürücüler için 2 seneye varan uzun yağ değişim aralıkları sağlar.

Fmy nedir?

Otomotiv dişli yağları için kullanılan API sınıflamasıdır. Ağır şartlarda çalışan hipoid dişli tipi diferansiyeller için aşırı basıncı ve darbeli yükleri karşılayan katıklar içeren, MIL-L-2105 D şartnamesine uygun dişli yağıdır.

Mobil 1 ESP 5W-30 Hangi araçlara uygun?

Mobil 1 ESP Formula 5W-30, en yeni binek araçlar, SUV'lar (Spor arazi araçları) ve hafif ticari araçlarda bulunan yüksek performanslı benzinli ve dizel motorlar başta olmak üzere her türlü modern otomobil motoru için tavsiye edilmektedir.

Mobil 1 nerenin malı?

Mobil1, 1999 yılında Exxon ile Mobil'in birleşmesiyle kurulan Exxon Mobil Corporation bünyesindeki yağ markasıdır. Exxon Mobil Corporation Amerika merkezlidir.

Hangi motor yağı kaç km de değişir?

Araç üreticilerin tavsiyeleri doğrultusunda, kullanılan yağın türüne ve kat edilen kilometreye göre, aracınızın motor yağı yılda en az 1 kez yenilenmelidir. Bu üst sınır, eski araçlar için her 5.000 km'de bir, yeni araçlar içinse ortalama en fazla 20.000 km'de bir olarak düşünülebilir.