MSB başvuru sonuçlarına nasıl bakılır?

sonuçları hakkında güncel bilgileri https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir.

MSB sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, sınav sonuçlarına 22 Nisan 2021 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sözleşmeli er alımı ne zaman 2022?

Millî Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti 02 Şubat – 04 Mart 2022 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde icra edilecek.

MSB 2020 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) twitter hesabında ve http://personeltemin.msb.gov.tr adresinde 10 Mart 2020 tarihinden sonra tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

Er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanacak 2022?

Yoklamasını yaptırdıkları halde askerlik hizmeti tercihi ile celp tercihini yapmayanlar mevcut bilgilerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacına göre sınıflandırma işlemine tabi tutulacaklardır. 4. Seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Ocak 2022 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır.

Sözleşmeli er başvuru sonucu nasil öğrenilir?

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU SONUCU E-DEVLET'TE SORGULANIYOR Başvuru sonucunuzu e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz. Sosyal mesafenin korunması ve yoğunluk yaşanmaması açısından adayların belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde bulunması önem arz etmektedir.

MSÜ ne zaman açıklanacak 2022?

2022 MSÜ SINAVI NE ZAMAN? MSÜ sınavı, 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise Nisan ayının 14'ünde erişime açılacak.